♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, December 17, 2010

♥souvenir fasa pertama♥

counting days just 3 weeks left can`t wait to meet my umi,siblings,frenz etc. so ai actually fening giler bab souvenir ni dulu balik tak der nak fening macam kali ni...maybe sebab kali ni ramai sangat yang hope my souvenir kot...jenuh pikiq nak beli apa...paling senang ai beli pen ngan chocolate jer....ramai yang demand macam², ...seriously buley stress gini lagipow ai bujet guna ¥20000 jer (RM600) lebey dari yang sebelum ni... souvenir ni ai order via internet sebab lepas +-*/ semua beli on9 lagi untung dari gi ke disneyland hikhik just kat kedai ni dia letak mahal ¥200 dari harga asal sebab dia kena beli kat disney shop kat dalam disneyland itew.

baru sampai kemarin siap balut semuanyer...kasi sekali plastic beg disneyland...dalam box ni ada chocolate ngan biskut. kami ada beli 2 box masa gi disney sea hary tue...oishii sou so try beli buat orang mesia merasa plak.
(((o(*゚▽゚*)o)))

yang nih murah jer beli...geram tengok alahai kawaii giler so beli la...yang nih borong jer tak sure nak kasi sapa lagi. next week akan sampai semua camera digital dan DSLR yang kawan pesan kat sini pow dah habis almost 6k (pengsan sat). Ada lagi ai order set pen from disneyland insyaAllah itew pow esok dan lusa sampai la..

Most Beautiful Memory ♥♥



12 comments:

Anonymous said...

hang jangan lupa kat aku. jumpa masa reunion nanti.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

adeh saper nih ek
letak la nama lain kali
insyaAllah!

FaiHash said...

tehehehe..ai xdemand okeh...ekekeke.. ai terima apa saja.. *malu*

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah untuk yuk kena pos kot
sebab ai x turun key ell la

FaiHash said...

kaka ayu : tak kisah di mana-mana gituh. klu nk suh tunggu dkt klia...yu balik msia time hari weekday khen? nangis!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

buley ker?
skoll kan hary itew
kalo leh tunggu kat airport menarik gak
tapi ai sampai awal pagi la..
if jmpa leh peluk cium gitew wahhhh @_@

NanAFarhanA said...

utk aku plak...x dak kaa... (selain dr brg yg aku order laa..)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nana::chocolate jer ek hikhikhik *^_-*

IDA said...

amboi.baru fasa pertama ye.mesti ada byk fasa ni hihihi...seronoknye org nk blk..huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ida::ada 3 fasa la dah settle 2 fasa dah
tinggal benda kecik2 jer
over bujet already :-p
alah ida pow more 5 month left nnt mcm ayu gak la :))

♥♥Cikngah♥♥ said...

aii,DSLR kt sn berape??murah x?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sini DSRL cepat turun harga tak mcm kat mesia...blh jadi tamak lepas tue...sebab semua nak hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...