♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 20, 2010

♥xtiviti di kala weekend♥

this weekend tak ada gi mana² sebab weather so cold make me lazy hikhikhik *O_O*
but hari sabtu tu dah temankan my darl gi Inuzuka Clinic sebab kena injection for H1N2.


inilah clinic nyer

dia antara 17 orang dekat kaisha yang nama naik kena injection...untuk injection ni kena bayar ¥3000 claim kat kaisha nanti. Rupa injection ni tak macam injection yang selalu buat...my darl cakap sakit sebab dia injection kat bawah bahu then between skin jer.

lepas kena injection

sensei cakap maybe akan demam dan bengkak but alhamdulliah darl tak demam pow cuma bengkak dah 3 hari. But this monday still MC sebab tangan bengkak dan sakit :((

sunday night dah sampai camera dan DSLR yang kawan² pesan....so buat NANA, jumpa ai nanti yer ambil camera pink yang chomell nih.


hope kastam mesia tak banyak songeh sebab selalu dia orang kacau sebab bawa banyak camera...kena soal so leceh sangat kat situ.

6 comments:

NanAFarhanA said...

suka..suka..dapat warna pink..kira hantaran aku nanti comey laa..(acehh perasaan yang terlalu angkuh..)..hahahha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nana::pink gelap chomell giler nipis dan kecik jer...untuk ang ka? ingatkan untuk incik bakal somi :-p

FaiHash said...

kaka ayu : huwaaa... nk kirim kamera jgk!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ijah::la awat habaq lambat sgt
X smpt dh la yang oiii
Lagipow jpn Akan start cuti pjng after Xmas
Then byk kedai tutup until new year
Lagipow Ai dah packing semua camera dlm beg (´-`).。oO(

Aisha mimi said...

wehh..dslr brapa kalo hang blikan??

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mimi:: paling murah 3K jugak la :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...