♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, December 10, 2010

♥ need new computer :(( ♥

kali ni entry mengada² hahaha...ai memang rasa nak beli new computer sebab since dah pakai DSLR ni pic yang upload banyak giler dah la sekeping gambar saiz 6.67MB so makan space yang banyak...rite now ok lagi tak der slow macam kura².
tapy masalanyer satu jer...if beli new computer nak letak kat mana sebab rumah sekangkang tikus jer...since live in japan before beli apa
² kena fikir dulu ada tempat tak nak letak yalah rumah kami 3LDK jer....bab rumah ni rasanya orang mesia lagi bertuah buley ada rumah besar kat sini rumah mahal sebab tanah sikit maklum la japan kan island...sebelum ni ai pakai Intel Core i5 Processor (i5) so kali ni mengidam core i7 plak memang brilliantly fast la orang kater... tapi harga still expansive kira kalau beli i7 nih buley dapat DSLR sebiji lagik (nangess tengok harga hary tue) hohohoho....doakan moga murah rezeki insyaAllah buley la beli (*☻-☻*).

4 comments:

PakYa said...

PakYa tak reti la core i5/i7 macam lady ayu ni.PakYa pakai yang cabuk saja mampu.syukuran

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

haiyaaa pakya...ai pow bukan reti sangat pow bab gini hohohoho O_O

Aisha mimi said...

nak sep space hang burn la dlm cd..pastu labelkan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mimi::jenuh nak beli CDW nak burn...hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...