♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 6, 2010

♥ percutian idaman ♥

kalau di tanya pasty semua ada tempat yang uolls teringin sangat nak bercuti kan.
macam ai terngin giler nak gi bora-bora dekat tahiti....cantek sangat...sampai bawa ke dalam mimpi la....ingat nak letak dalam wishlist 7th anniversary nanty la....kalau nak gi kena saving la sebab mahal kos flight,boat and hotel. (((o(*゚▽゚*)o)))

bora-bora ni adalah small island...sebelah bora-bora ada another island..rasa stress buley hilang bila gi tempat yang damai,tenang dan cantek macam nih ヽ(;▽;)ノ.

rasa nak nangess tengok view ni,,,subahanallah canteknyer ciptaan Allah ni⊂((・⊥・))⊃

Most Beautiful Memory ♥♥






5 comments:

Anonymous said...

betulla kakak cantiknya, saya pun suka tengok bora-bora ya.

sekamar rindu said...

salam..

bora-bora yang cantik...

follow ur blog..

♥L@dy @yU♥ said...

Anonymous thanx sudi singgah yer!

KR::tq sudi follow :))

sekamar rindu said...

salam..

singgah lagi sini...selamat menyambut maal hijrah..

♥L@dy @yU♥ said...

Salam maal hijrah jugak buat sekamar rindu
Menarik pic u kat beach itew (#^.^#)
*・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...