♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, December 21, 2010

♥yeahh dah siap re-entry permit♥

Lagi 3 weeks nak balik cuti kat mesia, tak sabaq sangat rasanya. asyik tertangguh² jer plan nak gi buat re-entry permit, nasib baik semalam my darl MC so sempat gi sebelah petang.

kena isi borang then beli setem hasil harga ¥3000 untuk setiap satu re-entry permit form so total ¥9000....kejap jer buat benda ni tak sampai half hour... orang pun tak ramai masa pergi petang semalam.
counting days begin now!(((o(*゚▽゚*)o))) Lepas balik masak fried rice ngan ayam goreng berempah my darl asyik request nak ayam berempah ni jer...dah 4 hari berturut² dalam menu ada ayam ni hikhik...tiada istilah bored *(@_@)*





2 comments:

FaiHash said...

hiks. semoga selamat smpi malaysia 3 weeks lagi :)

makna nya birthday ai pun lagi 3 minggu mcm tu lagi je la. hehe. xcited ni. kikikik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ijah::: bufday skali DCT
Curlasttt gitew
Siler inbox kat fb ai ur address oke (o^^o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...