♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, December 25, 2010

♥gurl jepon suker camera gini ♥

Tak sure trend camera macam ni dah sampai kat mesia ka belom.. kat japan dah jadi hot trend gitew for gurl or women. Sebab dia orang nak camera yang macam serta function yang same ngan DSLR tapi compact dan senang nak di bawa. Bila dah ada DSLR ni leceh kan bawa ke sana ke sini dah besar plus berat plak so maker design camera macam DSLR tapy compact dan murah.

citer ni ai tengok dalam zero news so lepas tu gi cari kat Yamada nak try guna best tak. Pasal harga ok murah compare ngan DSLR...second lens pow ada spec sendiri nak panjang mana....ai try snap guna Olympus lepas zoom ai snap tapi kualiti pic tak sama ngan DSLR la...gambar tak berapa nak cantik atau ai lupa nak ubah setting kot...yang nikon tak leh nak snap tak sure pasal apa....nih harga baru lepas dua tiga bulan mesti turun lagi so ai bujet kalo ¥20000 ai nak beli la satu sebab ai memang suka bab snap pic ni...selalu kuar guna camera Iphone jer ⊂((・⊥・))⊃.



4 comments:

NanAFarhanA said...

kat malaysia dah ada..canon G12/G11...Olympus E-PL1...Banyak dah pun...Lumix pun ada...Memang kat sini orang banyak pakai that stuff...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Rega mcm mana? Oke x?
Awat x beli jenis ni jer buat hantaran ang♪───O(≧∇≦)O────♪

NanAFarhanA said...

alasan aku : harga RM1K++ tapi qualiti cam digital camera (dah nama pun bukan slr)...cam tak berbaloi kan..okay laa yang bagusnya plak lens bleh tukaq2...but bukan jiwa aku (sebab kalau nak qualiti slr better get slr..right)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alasan yang sangat munasabah hikhikhik :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...