♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, December 4, 2010

♥jejalan di hujung minggu ♥

memula weekend kita orang plan nak g hitachinaka sea side park tapy bila buka website dia tak de yang best so cancel. so my darl tanya nak gi mana? ai pun tataw nak gi mana (heran kan coz sometime tu nak jejalan kat macam² tempat tapy kali ni no idea). then darl cakap kita redah jer la nanty...tapy pilihan tetap ibaraki.
dah lewat kita orang bertolak pagi tu kol 10.30am baru k
uar from umah....take 2 hour nak sampai Oarai lebih kurang 85km from oyama...actually jarak tu sama ngan nak gi tokyo tapy malas nak masuk tokyo bila drive sebab jammed plus banyak giler traffic light bertambah malas sebab ai yang drive. Sampai Oarai pun dah pukul 1 lebih singgah outlet kejap then pergi marine tower...dah banyak kali datang sini...kira tak payah guna GPS pow tak per coz buley hafal dah jalanyer o(^▽^)o

abaikan image ai itew...marine tower behind me !

lepas tue serbu market basah, yang dekat sini antara yang besar...ramai giler orang gi situ...suka ai sebab kat tochigi tak de market basah semua barang beli kat supa jer :((...then satu lagi murah giler.
ini lah market nyer

murah giler kani / grap...ai tak beli sebab isi dia kurang, try cari blue king crab tak de la plak!

perhhh marbeless tengok ebi/udang ....tengok price la hahaha udang hidup ni o(≧▽≦)o

ini pula mr tako aka
octopus (kecik jer ni ader yang lagik besar)


geram tengok siput sedut nih...besaq giler...kat mesia alahai kecik jer
⊂((・⊥・))⊃

ebi ni ai beli sebab murah giler 15 ekor baru ¥700..selalu beli kat supa jer sekor ¥88 paling murah tak de kepala pula tu...yang nih fresh ...isi nyer amaiiiii
(`_´)ゞ


lepas puas pusing market kita orang gi lepak kat aqua world plak...if summer memang meriah kat sini...tak masuk pow aquarium (sebab dah 3 kali pergi) just singgah lunch kat food court.

poor my lil hero tired and hungry ... makan soba jer )^o^(

bercanda di tepian pantai walaupow sejuk giler dan angin kuat ☆〜(ゝ。∂)


hohoho sajer snap pic ogisan sebab rasa kelakar dia lari bila wave datang ヽ(;▽;)ノ

anak teruna ai dah pandai pose...sukerrrr

aksi candid dari ai

habes suda waktu dating...mari kiter pulang (((o(*゚▽゚*)o)))

Most Beautiful Memory ♥♥




8 comments:

.:Farah Liyana:. said...

wow bestnya! impian memang nak ke jepun :)
in fact esk saya ada JLPT test la kak.. wish me luck

♥L@dy @yU♥ said...

gud luck dear farah...:))

kew_chop said...

bestnya gi pantai. teringat dulu time dok toyama pun suka pegi pantai time2 sejuk cenggini.. hihi

♥L@dy @yU♥ said...

kami if nak g beach paling dekat Oarai la...bukan kat yokohama pow byk beach ka?

DiaUmaiNiNaz said...

wow best nya jalan2 di sana...salam singgah dari Dinaz.

Anonymous said...

cantik baju bulu awak.

♥L@dy @yU♥ said...

tq sebab sudi singgah dinaz :))

misz nana said...

beshnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...