♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 13, 2010

♥ai luv shopping♥

weekend kali nih just shopping....*wink*wink*
hilang stress bila buley shopping, seriously o(≧▽≦)o
shopping kali ni kami serbu SANO outlet lagik, sebab outlet itew yang paling dekat nak gi just 15 km from my house.
bila buley bershopping sampai lupa nak snap pic. tawaf dua tiga kali sebab nak bagi puas haty...ai bab baju or kasut memang cerewet sket :-p
dalam kami tiga beranak tentunyer barang ai lagi banyak compare my darl & adam
ヽ(;▽;)ノ

meh tengok aper yang ai beli...roni roni kan...semua color ada dari GAP,uniloq,G.U dan kasut puma...bab kasut nih yang leceh puas cari yang berkenan di haty tak jumpa last pilih puma...harga asal ¥5400 dapat half price terus sambar....tak sure nyapa puma lagi mahal dari Adidas or Nike.

adam plak beli winter jacket from GAP ¥8450 dapat
half price juga....best la jacket ni sebab tebal tak payah pakai 2 3 lapis baju kat dalam sesuai sangat for kidz. Shoes from converse..saja try converse sebab adam dah ada adidas dan nike, lagipow ai suka design dia ...kasut budak² if beli white color cepat sangat kotor...ai tengok yang tak color putih design tak berkenan plus besar gebadak plak.

untuk my darl dia cakap tak nak apa....hairan ai taw tapy ai tahu my darl tak suka membazir kalau suruh beli benda ada jer alasannya, akhirnya ai jer yang beli hukhukhuk.... sambar winter jacket juga
⊂((・⊥・))⊃
jacket pow susah nak pilih sebab dia tak suka yang shiny....

lepas jejalan lepak makan McD beli set filet O fish and filet O ebi..so dapat free mini burger ni...chomell kan ☆〜(ゝ。∂) tataw nak gantung kat mana lagi.


balik umah tired giler so beli mini sushi jer...kenyang sebab sakan bershopping hikhikhik
o(^▽^)o

Most Beautiful Memory ♥♥


8 comments:

Anonymous said...

puma kat malaysia pun mahal la kaka.tapi kasut kaka tu memang cantik.green color itu apa ye?

Anonymous said...

rose awat hang letak kat blog jer aku nak komen pun susah post kat fb la senang nak komen.

kew_chop said...

bestnya soping.. lawa la kasut puma akak tu.. kasut adam pun kakuii..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Anonymous 1::yang rona ijau tue bley jd selendang..baju pow buley kira 2 in 1 la....thanx sudi singgah :)

Anonymous 2::ang nih saper ek?
jenuh pikiq...lain kali letak la nama kat bawah tue...jwpn nak gedik letak kat blog jer buley??? hahaha melawak na

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

murni::tq :))
jenuh pusing 2 3 kedai nak jumpa yang berkenan di haty :-p

FaiHash said...

kaka ayu : nk sushiiii >.<

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah::sushi murah jer tue
yang jenis nih buat kat umah pow buley @_@

tiefazatie said...

wah..comel mini burger tue..kat masia xde pun..sob2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...