♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, December 1, 2010

♥kenapa entry bergambar?♥

ada kawan tanya kenapa ai suka buat entry bergambar?
urmm salah ker ek?
my blog hahahaha
no la actually saja selitkan pic supaya uolls tak buhsan...
yalah asyik baca jer kalau ada pic buley gak layan kan...
lagikpow ai malas nak taip panjang lebar...
kalau ada gambar dari situ buley timbul 1001 cerita tak gitew??
blog nih ibarat diary tidak rasmi cuma beza orang buley baca.
so entry kali nih no pic hohoho ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

5 comments:

kew_chop said...

saya pun suka wat entry kena ada gambar gak even image cartoon ke apa. nampak cam berseri sikit, hihi syok sendiri..

Arifah said...

Saya pon!! Suka letak gambar dalam entry. Sebab hobby pon memang minat photography. Tp,kalau dah memang takde gambar sgt, tak letak jugak..heheh..nice to know you! =)

Aishatul Mardziyah Abdullah said...

betol la..kalo xda pic kan ke boring..

♥L@dy @yU♥ said...

murni:: memang berseri...rasa semua rasa begitu kecuali geng lelaki :-p

arifah::patut semua ur pic lawa...rupanyer minat photography...nice to know u too :))

mimi::khenn...
sakan ang dlm dok krusus pow bukak blog
hikhikhik

Aishatul Mardziyah Abdullah said...

besa la..break time layan tenet la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...