♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 27, 2010

♥ Benda PENTING bagi ai buat masa nie ♥

masa winter benda paling ai benci sekali bila kena shock electric static sakit giler....tambah bila ai pakai baju berbulu ....selalu kena kat pintu keta. So nasib baik ada jaul anti static ring ni...walaupow murah dan tak berapa cun ai tetap beli sebab dah letih asyik kena electric static :((

hope lepas pakai ni ai tak kena lagi....gerun la!

semalam gi jejalan cari sports shoes...penting juga bagi ai sebab nanti nak balik cuti mesia ai tak der kasut yang sesuai nak pakai sebab sini sejuk kat mesia pula panas....paling easy pakai sports shoes...tak kan ai nak pakai boots bagai kan(over hocayy)...sat g sampai mesia orang gelak plak plus habis kaki berpeluh hohohoho .(((o(*゚▽゚*)o))

ai beli kat shoes plaza ada Xmas sale banyak giler % yang kurang....ai terus sambar adidas ni sebab first dia tak banyak color putih cuma kat bawah tue jer....ai nk lasak sket nanti cepat kotor lagipow adam selalu terpijak kasut ai...uwaaaa..second sebab murah hikhikhik sapa tak suka murah kan....harga asal ¥3950(RM147) tapi dia orang potong ¥500 so jadi ¥3450 (RM128) murah kan..o(≧▽≦)o .

2 comments:

IDA said...

benda yg jenis spray pun ade nk elakkan elektrostatik tu.skrg ni pakai jugak la.ida pun selalu kena.mmg takut nk pegang pintu kereta.nasib pintu auto.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ida benda berkaitan besi mmg fobia nak pegang hahaha...pintu depa auto tak pa la....keta ai kena buka sendiri...sedey nangesss la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...