♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, December 30, 2010

♥ jejalan d hary yang sangat sejuk ♥

yipeeee!!! hahaha bunyi macam happy sangat kan ? bukan apa my darl cuti seminggu :)) semalam kiter orang jejalan gi Omiya & Tokyo...x plan pow gi terjah jer....Tokyo tue tataw dah berapa kali gi so pic yg di snap sangatlah kureng. Nasib baik gi semalam if gi hari ni dah la matahari tak der angin plak kuat...samuii/cold/ sejuk giler hukhukhuk. Semalam pow orang dah start ramai kuar gi holiday or balik kampung...semua tempat penuh dengan segala umat manusia...haiyaa sangat la tak best jejalan bila orang ramai sangat.

pic ni masa kat omiya...look my body so fat rite....omg jacket jer lagipow baju 3 layer ai pakai kat dalam tue (motip tak nak ngaku gemok kan).o(^▽^)o Lepas tue dengan gigihnyer call IDA nak tanya pasai kebab kat Roppongi hikhik alih² tak gi pow sebab tak sempat⊂((・⊥・))⊃...gomen ne Ida kacau u masak tengak masak!
kiter orang sempat visit Haneda Airport kononya nak bel
i fridge magnet la...tawaf 1 airport sampai kesudah tak jumpa....fridge magnet not available in haneda airport oke...harap maklum...fening ai nak cari mana fridge magnet sebab PIAH, mintak tolong belikan....aduhai!

kat dalam haneda airport ada port best for kids yang suka lumba kereta mainan. Adam nak main so kasi dia main kejap....5 minit just ¥200 jer. Pilih jer kereta control mana yang suka then staff akan kasi tempat nak main. Ramai giler orang beratur nak main benda ni...
o(≧▽≦)o


nak ke haneda airport ni kena naik monorail ...ramai giler orang semua bawa bag besaq² kami jer bawa diri jer hikhikhik...nak menyibukkan diri gak.

Lepas tue pusing tokyo...gi akihabara mencuci mata, nak shopping sakan pow tak boleh sebab lagi 2 weeks dah nak balik cuti
² mesia. Then lepak kat Odaiba dalam suasana sejuk giler...


ni view masa pukul 4.45pm.

pic pow sikit jer snap sebab dah gi banyak kali...to everyone Happy Holiday & Happy New Year!




4 comments:

Anonymous said...

sikit sangat gambarnya, boleh tak lain kali akak perbesar sikit saiz. :)
salam kenal saya nadia selalu jadi silent reader kat blog akak ni.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hye nadia thanx sudi post comment here @_@
saiz tu mmg ai kecilkkan
sebab senang nk upload :-p

shima said...

wah jelesnye... nak gak merasa jenjalan di sana..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hye shima thanx sudi singgah n komen
Meh la kan Air AsiaX dah ader
Now everyone can fly (^_−)−☆

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...