♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, December 2, 2010

♥30 things u should know about me ♥

gigih ai buat entry ni gara² tengok adek² blogger buat macam best jer :-p
macam mana nak mula ek...pikir
² @_@

  1. ai anak ke 3 dari 4 adek beradik...ada abang,kakak dan adek...bagus kan sebab semua ai buley pangey. ai close ngan kakak dan adek sebab beza umur cuma 4 tahun. (mean tua 4 tahun dan muda 4 tahun la.)
  2. masa kecik kawan pempoan cuma adek ai jer yang lain kawan lelaki...apa dia orang main ai pow main juga...sangat lasak dan kasar (masa tue la)...until now kawan ai ramai lelaki but since dah kawen habit tue dah berubah banyak :))..
  3. masa kecik ai selalu gaduh ngan adek but now she my best fren.
  4. pernah kena kejar ngan pengetua skoll sebab tak nak kena cucuk masa form 3...lari masuk toilet lepas tue cikgu pempoan tarik ai kuar...nangess tak suka jarum hohoho...until now i hate needle.
  5. since form 1 ai dah ada geng yang di pangey geng black...4 gurl sempoi (hohoho biar angkat bakul sendiri) nyapa nama geng black? sebab kiter orang suker pakai tshirt black color...pemes taw geng ni...nih bukan puji tapy hakikat..
  6. ai agak noty masa skoll tapy di lantik jadi prefect...ai terkejut kengkawan lagik la...since tue ai learn jadik baek....(noty tue bukan la gengstar ker aper)
  7. ai nih sangat friendly sebab tue ramai kata 1st tyme jumpa macam dah lama kenal...dalam masa sama garang & cepat marah...
  8. sora ai kuat sebab tue buley jadi sarjan traffik...nak masuk kedet polis tak buley sebab lelaki jer (nangesss) :(
  9. cepat berangin bila lapar & diam bila marah ..urmm betul ker?
  10. ai suka barang ori kalau tak mampu ai beli yang tak de brand pow tak per asal jangan imitation...
  11. i seorang yang honest tapy dalam masa sama suka lepas cakap...lepas cakap baru nyesal...habit nih nak ubah sangat...reall bad habit...
  12. sangat perahsia walaupow ramai tak percaya....my mom selalu marah kenapa tak bagitahu ada prob...my personal ai jarang citer kat kawan selain my family.
  13. ai suka drive keta manual dari auto sebab bawa keta manual lagi best nak rempit hahaha buley gitew?
  14. ramai terkejut kenapa ai kawen muda...22 tahun uolls...lepas 4 bulan konvo dah nikah..coz ai meet my prince Charming...my darl adalah 1st guy yang buley buat ai dengar cakap...my true luv gitew ♥♥.....ai suka orang genius sebab apa benda tak tahu dia akan beritahu ibarat internet bergerak...semua keja dia buat bersistematik.
  15. hantu makan cake...cheese cake selang 2 hari ai bikin...gemuk uolls...
  16. suka makan tapy badan tak gemuk pow...ramai yang tak puas haty.. hakikatnyer ai gemok kat muka ngan perut la....nangesss!
  17. paling tak suka lipat baju....tulunnnn
  18. sometimes kalut nak buat sesuatu...selalu ayat nih kuar `sabaq awat dok kalut sangat`
  19. ai sangat cerewet dalam hal fashion and food...
  20. drama queen gak oppps!
  21. jiwa ai sangat sensitive...if tengok citer sedey...berbakul² habes tisu
  22. ramai cakap ai keras kepala hakikatnyer haty ai lembut O(≧∇≦)O
  23. sukar menjadi pemaaf (bad habit lagik)
  24. suka makanan pedas....since kecik di ajar makan pedas if tak pedas rasa kurang kick jer!
  25. laksa adalah my peberet food, hary² makan laksa pow tak per...tiada istilah JEMU :))
  26. cekap masakan kampung compare dengan modern food.
  27. my son lagi cekap cakap nihongo berbandingan ngan ai....nangess lagik
  28. ketagih korean or japanes drama...dalam 2 hari habis 16 epi ai layan...gilerrr betul kan
  29. pink adalah peberet color...kalo buley semua nak pink! adehhh
  30. suka giler kalo buley jejalan, tak kisah dekat ker jauh...bawa la ai bersama hihihi
perhhh rupanya ai ni banyak bad habit la yang kena kikis....(=´∀`)人(´∀`=).



Most Beautiful Memory ♥♥

4 comments:

Anonymous said...

saya selalu jadi silent reader blog awak.salam perkenalan dari saya AMY.

♥L@dy @yU♥ said...

hi amy thanx sudi singgah dan bacer blog ai walaupoe sbgai SR...;))

Anonymous said...

Interesting~!(^o^)
Hello from silent reader (ザイノン)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hye there
Can u understand what I'm write here?
Just normal nothing interesting(@ ̄ρ ̄@)
Thanx xoxo !(◎_◎;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...