♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, December 15, 2010

♥medical checkup♥

wah bunyi macam serius jer hikhikhik, sebenarnya last 2 month ago ai ada gi buat medical checkup dekat hospital atas kehendak insurans ngan kaisha my darl...actually benda ni every year kena buat dan yang best free *wink wink*
then last week dapat result alhamdulliah everything ok...dapat A dan B jer...yang part B tue kena kat blood dan urine....sensei ada suruh makan benda berkhasiat sebab ai low blood pressure..selalu if orang yang low blood pressure ni cepat letih tapy ai tak der pow tanda gitew....


nervous juga masa dapat result hary itew...1st page best jer tengok semua A....kalau exam masa kat kolej dulu dapat gini kat best hahahaha o(≧▽≦)o

2nd page ada dua B...lebey pow sikit jer... result ai lagi better dari my darl tapy rasa lelaki lain dari pempoan kan...lagipow dia qheja teruk (o^^o).


Most Beautiful Memory ♥♥



2 comments:

PakYa said...

yang PakYa paham AB dengan nombor saja. best lady boleh duduk kat jepon tu. kalau PakYa pergi jepon lady boleh jadi tour guide?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pakya::indah kabar dr rupa hikhik
insyaAllah jika diizinkan bila nak mai?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...