♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, December 2, 2010

♥hepi bufday to me ♥

today is my bufday...sweet 18 hocayyy (feeling moda belia lagik hikhikhik) alhamdulliah masih diberi kesempatan dariNYA meraikan bufday this year nothing special just celebrate with my darl and adam. buat chocolate cake (gigih nak bikin walaupow darl offer nak tempah), memang senaja tak nak beli then masak karipap,chicken nugget , roti jala dan mee goreng...simple jer...hadiah dah dapat awal² lagi from my darl...heart u darl ♥♥♥
10 tahun lepas masih tercari
² arah hidup dan zaman remaja yang sangat indah...orang cakap zaman baru nak mengenal dunia gitew...really miss that moment....
umur dah bertambah lagi setahun tapy yang penting haty sentiasa muda & kekal muda :))
celebrate tengah malam tadi....tak sempat nak mak
eup ker aper :-p

nih tak termasuk dalam menu bufday pow....yang ni bikin sehari sebelum tue...copy resepi from ros JMC....easy and yummy!
ni baru la menu sebenar....banyak plak masak tapy lincin juga cuma tinggal cake sket jer :))


bufday gurl (gurl lagik ker?) yang dah ready nak neru...kena tiup lilin lagik...abaikan muka ai yang serabai itew *(@_@)*
alhamdulliah thank to Allah



Most Beautiful Memory ♥♥


6 comments:

ladygagah said...

saya suka makan2..
ahaks..
muga bertambah tambah muda hokey..
:))

♥L@dy @yU♥ said...

Nanty ai blk coti kiter main masak-masak na (=´∀`)人(´∀`=)
Kamo masak ai makan
Hikhikhik ♪───O(≧∇≦)O────♪

kew_chop said...

happy birthday kak.. wowiii byknya santapan hari lahir.. oishiisou..

♥L@dy @yU♥ said...

hahaha memanjang k.ayu masak byk
mcm jemput ramai guess hikhik
arigatou!

FaiHash said...

happy belated birthday ye :P
muah muah.

♥L@dy @yU♥ said...

tq ijah...xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...