♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, June 6, 2012

♥ WW (14) :: M@t Bung@ auwww (^_−)−☆ ♥












30 comments:

Anum said...

betul2 mat bunga nie sis

yatie chomeyl said...

adamu-kun ohana daisuki desu nee :)

Chekpid said...

Dia semakin hensemmm

kasihredha said...

ada kumbang di tengah2 bunga :))
encemmmm ar

Nadiah Sidek said...

besar nanti jangan posing macam dalam gambar ke-2 tu ye..hihi..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nadiah::tue pose sebab mama suruh buat gituew auwwww...nak gegurl sgt DUSH *___^

MizzTina said...

ni mat bunga ke hape ni?? hehehe

Munnafendy said...

waahhhh dah mcm mat bunga dh ni...hahaha besar karang romantik nih :p

Aziela said...

Dahlah hensem, anak yang baik, mat bunga plak tu..bertambahhhh hensem

pena rozie said...

mat bunga la...

fazilzura said...

encem kan bile sekali sekala si teruna snap2 dgn munge

lieyalatif said...

hensem dan kacak hihihi...

bestye sis dpt merasai suasana penoh bunga-bungaan mcm nie.....mesti harum dan nyaman jek mate memandang kan.....

sabar dubai said...

alahaii kumbanggg senyum simpul gituu

yongfarehah said...

mat bunganyaaaaa. haha. teringin nak tengok banyak lagi gambar kat tempat himawari la. ada tak? heh he...

lizz said...

waa...penuh warna warni comel adam menyelit kat celah rimbunan bunga tu kan...

Tentang Kita said...

meriahnyer dikelilingi bunga2 cinta

Zana Adieyza said...

wah, sungguh mamat bunga ini budak.. dh besar mesti jiwang lebih ni.. hihihi

Kamsiah said...

anak ayu dah jadi mat bunga...mesti mama dia yg paksa posing tu..:)

Asmara said...

kakkoi! + kireii!
*eh nama dia dlm hiragana ke ayu? biasa gaijin diorg tulis katakana kan?

Kamalia said...

haha..adam yang paksa rela jadi model mama ye..

Asrul "iLham" Sany said...

owh jambu....

cam best lak tgk bebunga ni...leh baring2 cam Bollywood hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as:: arrr nama dia start di tulis dlm hiragana since masuk shogakko ni sensei suruh gituew!!

Ida,Japan said...

encem adam....jd mat bunga la dia

Hanis MY said...

dah agak dah mesti mama dia yg suh posing gitu nasib adam sporting hehe...

Juwita Jamaludin said...

ayu.. baru je akak nak buat entry kumpul semua bunga yang ada gambar fathnin.. hanya cari masa je .. hahahaha... tula lawa2 semua bunga kat jepun ni kena simpan dengan baik gambar2nya

Aju Mohit said...

Alahai sukenya tgk Adam posing ngan bunga2 tu, sweet sangat hihi

ieda said...

mat bunga yg cutre macam bungeee jugak ! ... ;))

iKhRam said...

terpikat dgn bunga sakura

teringat pokok bunga kertas emak..
ala2 sakura.. huhuhu

CikUna said...

eeeee... geram.. Adam dah besar... bila nak dapat adik nie ?? ooppsss.. hehe

happyichigo♥ said...

Ya Allah suke sangat pic no.2 tu...comel je adam aka mat bunga..hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...