♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, June 11, 2012

♥ Omedetou To Hanis & Mi ♥

Finally 10 JUN 2012 jam 5.41pm seberat 3.8kg *WOW speechless bravo babe* maka lahir lah permata hati buat Hanis & Mi....rasa ramai dah tahu baby boy puas weols nak keep a secret gender baby hikhik...sebab tuan badan kena announce sendiri baru la sesuai gituew.




Nervous giler nak tahu keadaan Hanis kemarin...so Iryd & Pitt tempat ai luahkan kegelisahan *wah ayat auww*, bila tengok muka akachan alahai so suwitttt memang gebu macam papa & mama dia, tak sabaq nak gi hugs ketat-ketat ni....lama giler tak bau baby....happy giler best friend dah selamat & jadi ibu.  Buat Hanis & Mi selamat menjalani tugas baru as a parents yang akan menukar kehidupan uols 150 percent but ituew la moment terindah dalam hidup. Selamat berpantang buat Hanis see u next month babe...can`t wait ngeeee!!(((o(*___*)o)))











27 comments:

MizzTina said...

FUYOOOOO...3.8kg tu.. tahniah!!! nk tggu baby uols lak.. :P

yatie chomeyl said...

hanis bersalin normal ke babe?

lieyalatif said...

alhamdulillah...i ingat hanis ni ...u penah cite kan sis sbb tak dpt join baby shower die....so amecam sis, dah siap sedia ke nak gi melawat...amik berkat dukung new borb baby heheeheh...

sis, semangat tul 3.8kg tu....huhuhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yatie::normal tapi guna vacuum @.@

Kesuma Angsana said...

berat juga tu... my kids semua tak pernah more than 3 kg tupun susah jg nak kuar hehehe

Cik Sara said...

Saya pun speechless juga! ahahaha...
By the way, congrate sis hanis.. Selamat berpantang!

Hanie Dew said...

alhamdulillah, sihat betul. 3.8kg tu..
parents dua dua failr & lovely, haruslah baby die gebu gebas...geraamm..

kasihredha said...

tahniah buat Hanis dan suami...
dah dpt tengok akachan :)

FnF Simple Life said...

Alhamdulillah selamat dah baby lahir ke dunia...

aizamia3 said...

wah.. 3.8kg.. tahniah.. tahniah.. dan selamat berpantang.. ;)

psstt: ai baru habis pantang.. ;) dak Nuha berat dia baru 3.56kg masa lahir..

aanie said...

fuyoo..3.8...tahniah hanis....anak sulung ke?

Munnafendy said...

Alhamdulillah!!!!!! hepinyeee!

Asrul "iLham" Sany said...

sama jambu ngan ayah dia... hahhaa
tahniah ~

Nadiah Sidek said...

itu la..ada tengok gambar baby hanis di FB. kus semangat tengok beratnya. betul la hanis kata baby dia besar tapi tak terbayang sampai sebesar tu :D. alhamdulillah selamat semuanya :)

sabar dubai said...

omedetou kak hanis....mmg pecah rekod laa kak hanis 3.8!...dulu mak kite beranak abg kite 4kg...mcm nk putus nyawa katanyee ni kan plak skg kak hanis 3.8 xbyk beza..waduhhhh syukran!

Aju Mohit said...

tahniah kepada ahnis and hubby, wahh bestnya dapat baby...

Teratak Hami said...

Omedetou to Hanis ... perjuangan dia dah berakhir. AKak jugak yg berdebar-debar lagi ni.

Asmara said...

cantiknya kad! kreatif la u ni! tak sabar jugak nak tengok live. haritu masa pegang bukan main geraknya, tak sabar nak keluar dah kot. hehe..

sitiezahim said...

walaupon tak kenal derang, i tetap nak wish tahniaaahhhh...waaahh seronok kaaaannnn....moga baby n emak baby sihat selalu...:)

Hanie Dew said...

ps: aku ni kadang tu layan gak la kalau weekend.tgk kat rumah je pun.kalau penat bola la tgk aku. sekadar nak teman hubby nonton.

CikUna said...

YEAY !!! Finally.. Alhamdulillah.. kak ayu, nanti sampaikan salam Una pada kak Hanis & please hug ketat2 akachan untuk Una eh...

jemarisuri said...

jom ayu pi ambik aura manalah tau kot2 ayu plak nti...^^

Hanamiko Sakura said...

alhamdulillah.. adam-kun dah ada kawan la.. hihi.. ^^

iKhRam said...

tahniah...

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah!!! tahniah kak hanis!!! ;)

tiefazatie said...

alhamdullilah..tahnaih kak hanis!

happyichigo♥ said...

thanks for sharing this good news ayu! tak sabar nak tgk baby boy hanis mesti cuuuute sgt kan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...