♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, October 17, 2011

♥ Yeahhhh Dapat A ♥

Salam monday uols...mina san konichiwa, permulaan minggu yang agak penat bagi ai sebab since last week Adam fever,cough and flu then ponteng youchien 2 hari then nasib baik masa weekend lepas dia dah ok just cough tak berapa ok. Now my turn plak berjangkit penyakit 3 serangkai tue....sigh. So bila tak sihat ni mood bukan menentu pun kejap ok kejap tetiba nak marah etc...penyakit mengada-gada sama khen ngeee....just tension sebab ai batuk sampai sakit dada ituew yang tak suka. Jarang ai batuk seteruk ni...sampai neighbor sebelah kena tidur kat living room la sebab tak tahan dengar weols dua beranak batuk (bayangkkan  kuat ker tak tue....gomen ne neighbor) .


Last sunday result medical checkup ai dah sampai memula nervous nak tengok result tue but darl cakap ai dapat A semua.....OMG A semua??? macam tak percaya jer sebab last year ai ada 2 B sebab kat urine tak cukup sihat kot. Then this year ai tak harap result sebaik ini sebab ngan weight ai naik tertiba jer so mesti ada yang terlebih but bila tengok result A alhamdulliah ai cukup sihat. Cuma lemak kat badan dah naik....ada part yang kurang ada yang lebih buat overall semua baik. Tak kisahla uols macam mana rupa janji SIHAT ituew benda yang paling penting.


blur lagi sebab snap guna iPhone ngeee....nampak tak A tue....suka  auwwwwww...yang white column tue result last year ....ai suka medical checkup style japan sebab detail giler tak sama ngan mesia terlalu basic....(terasa macam ambil exam jer uols ngeee)



Berdoa nak cepat sembuh sebab nak kouyou ni......asyik duduk umah jer sebab tak cihat uwaaaaaa.

kouyou last year kat Nikko 



nota ibu jari manis ai::tengah pertimbangkan nak berCUTI sebentar dari berblog sebab kesihatan tak mengizinkan kan (terasa macam saraf mata ai dah start stress aka bengkak la sebab dah start sakit right now...so tak nak worse better ai kurangkan guna ternet) maybe take time ....bila ai nak cuti tataw lagi if uols tengok blog ni tak berupdate lebih seminggu mean ai MC kan diri sendiri la ngeeeeee.Doakan ai yer....hugs ketat2 ♥♥♥









34 comments:

kasihredha said...

semoga cepat sembuh
take care

Teratak Hami said...

Tahniah dapat A ... macam exam pulak!!!

Jagngan le MC dari berblog, nanti ramai yang rindu termasuk akak. Kurangkan aktiviti ngadap computer jer.

yatie chomeyl said...

mai la cuti2 fukuoka eheh

Hanie_Dew said...

wow.sgt sgt la macam exam. ingatkan result exam tadi. hahahaha..congrats sbb menjadi seorg yg sihat.

akak, kitorg buat hari rabu lepas segmen tu. saje nak kongsi idea kan. hahaha...

Hanie_Dew said...

cop.cop.jgn cuti lelame tau...

mamaNoriz said...

adehhh, pinar biji mata tgok statemnet tu... hahaha

tapi tahniah ye
and take care...

utamakan kesihatan, take a good rest :)

nyonyacyber said...

beb, jaga kesihatan ya,... semoga ko terus sihat.. muah muah utk ko

et said...

fuhyoooo..dapat A...moga u cepat sembuh yer..amin

LinChan said...

Alhamdulillah sumer A.
Semoga cpt2 ctive n sihat mcm biasa ye ayu so blh la u enjoy autumn kt sana

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah ye....wow!! byk tu A nya...

tak dik berehat secukupnya ye...

ieda said...

wah2 mcm dpt resault periksa pulak kan dik ekekke

semoga cepat2 sembuh dik! :)

Hanis MY said...

kellass u, tahniah dpt A, alhamdulillah i pun tmpng gumbira, nanti i pm u eh...

mizzkechique said...

alorrr, jgn la coti blog.. get well soon ya!! =)

Jue said...

mmg dah mcm exam! tp ko phm x pe dia tulis?hihihi

get well soon dear. amik enuff rest tau. jgn degil, nanti aku cubit kuat2 hahaha

psst: cantek la gambo!

Kamalia said...

wow, mcm result exam la u..hehe tahniah dpt A gitu..
pssst...jgn cuti lelama sgt tau..sunyi dunia blog nnt.

アヌム ちゃん said...

congrates k.ayu sume dpt a tuhh.huhu..aa odaijini ye...

NM02 said...

im back!

rindu kat ai tak?

hehehehe

Asmara said...

please take care. ala siannya sampai saraf mata ada effect. odaijini ye ayu, byk2 rehat. bykkan tengok pokok hijau dulu sebelum tengok yg kuning hehe.. :D

Zana Adieyza said...

tahniah dpt A!

banyakkan rest if rasa x sihat yer.. take care!

aleen aiden said...

kak,get well soon ok!ubat jangan xmakan.heee

sitiezahim said...

cuaca dah sejuk kot sbb tuh tak sihat huhu..gute besserug ayu :)

farmys said...

berpinau mata tengok tulisan jepun tu.. hahaa..

take care..

si ngokngek said...

congrats dapat A..
ingat kew final exam..hahaha

ooo~~medical check up,medical check up pun ada gred ABC kew..hahha

Juwita Jamaludin said...

ayu.. syok dapat A.. best gitu.. tandanya sihat la tu.. itu yang penting..:) akak pun dah tak sempat juga ngadap blog.. huhuuhu jangan cuti lama sangat tau.. update la juga sikit2.. hihhhiii

Papa Mifz said...

mcm exam yer....ado lak ABC nye...

YONG JIAO XIU said...

hehe igt sambung belajar td. or adam dpt A suma subject. yeah betul tu, kat mesia tak detail, setgh check stgh tak pastu tersalah check pun ada. org nak check bhgian lain, dia check bhgian lain. smpikan kita kena g hosp 2 kali sebab kesalahan cengini.
nak bercuti? er berjaya ke? tempting tu tenet ni. rasa tak lengkap hidup tnpa buka tenet ni. hehehe.

WuMing said...

Lemak naik sikit tak pa... asalkan sihat...

Little Syrena said...

Auntie Ayumi cepat sembuh tau.

Berusahalah!

=)

Hanie_Dew said...

batok tak baik lagi sis.mak kate minum jus nenas blender sendiri. hari tu dia btuk 2 3 bulan tak baik. pastu minum ni dah ok. xtau la. lain org lain kesannya kot. hehe =)

Cik TeN10 said...

alhmdllah .. ahaa mmg tak dinafikan lg kat jepun ni semua benda teliti dan sistematik.. menyenangkan hidup.. suke !! tepuk tgn sket ! pap3.. haha

ohh take care ea.. i suka kouyou dekat kyoto last year.. sgt cantik !!

Qaseh dalia adelia said...

ingatkan amik spm balik n dapat A hehe
jaga kesihatan elok2 sis supaya dapat A+ pulak nanti ngeee

@tune® said...

get well soooooon....

jeBateja said...

tak penah plak den poei check dhn doktor depa bg A...selalunya bagi M dan T......M for MC....T for TIME SLEEP......ahakz

tiefazatie said...

alhamdullilah..syukur la..tmbh berat bdn sikit xbermakna xsihat kan sis..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...