♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, October 29, 2011

♥ Belog Ai Ada Masalah View ♥

Hye uols jarang benar ai update n3 waktu weekend buat tonite tergerak hati nak view my blog kat opera then ai terkejut bila tengok blog ai jadi rupa gini.



sungguh buruk


Then tukar guna Internet Explorer plak view gini




better dari view kat Opera rite....but the problem is setting side bar ai dah jadi kat bawah sebelah kanan plak sungguh hairan sebab ai tak ubah setting etc. Then ai view guna mozila hasilnya gini.




mmg sepatutnyer gini la....sebab ai selalu guna chrome so ai tak noticed benda lain bab view ni since Saba ada cakap dia tak boleh comment then side bar dah jadi sebelah kanan....masa ai check last week ok sebab ai view guna chrome kot then ai cakap kat dia ngan confident nyer but today tergerak nak view guna Opera,IE,Mozila memang lain...ai keciwa ni sebab tak paham nyapa jadi gini??? Anyone yang tahu apa sebabnya tolong bagitahu ai ekkk. Ai dah check everything semua ok tuew yang sangat tak paham...sigh.....benci nak tengok my blog plak sebab sakit hati sebab sangat buruk.....hentak kaki kuat2 ni...nangessss....!


nota ibu jari manis ai::untuk view yang berkesan sila guna chrome or mozilla untuk view blog ni TQ *____*





26 comments:

YONG JIAO XIU said...

mine was ok je. takde masalah pakai modzilla. hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mozilla ngan chrome jer yg ok pow nangesss

PinKy MoMMa said...

uols..ai tengok ok jer sbb ari ari pun view guma mozila gorila tu huhu ;)

jgn susah hati yer..eppy weekend uols! nak demam sudeh huhuhu..

Ijah EmoTemo said...

ai guna chrome ok je selalu :)

ajumohit said...

Aju view ok je guna Mozilla n mobile view pon ok ye ayu

et said...

sib baik masa i view ok jer u...tiada mslh..muahaha..

E-na Lovely Kitchen said...

lum pernah buka Lovely kitchen guna opera (ni baru 1st time dgr...jgn gelak tau)...so far ok jer masuk blog ayu xpernah de prob dgn chrome

Ida,Japan said...

emmmmm..for last few days & to day ok jer ayu.....have anice day !

Teratak Hami said...

Akak guna Mozilla, no problem ... jelas nampak sampai ke lubang hidung .. hehehe.

Nieza said...

akak pun tgk ok jer...hehe

Soo Hae Daa said...

yke jd cenggitu? xpnah tau sbb mmg guna chrome...setting jdik lari ehh? baru tau...hehehehe =p

ainnoraini said...

Ok jer x ape masaalah pun...

Schajar McFlurry said...

tp pape pun, hajar tgk blog ni maseh lawa =)

happyichigo♥ said...

dira tgk ok jeeer...just fyi..

alexa yussida said...

kte pon guna chrome je slalu..tataw lak kalo guna browser lain akn jd lain..hihi..chill2 oki :)

salam kenal juga:)

anamizu said...

cik ana view gune chrome + mozilla ok je nih.. dun wory dear :)




luv,
cik ana

@tune® said...

aku view okey saje...

tiada masalah bos

Daddylicious said...

sama juga ok...

jeBateja said...

ahakz....teman guna chrome jerk....tak pernah ambil taw dgn yg lain...ahakz....ahakz...

Fatin Mraz said...

fm tgk oke ja.. hehee

=]

Fatin Mraz said...

nway, check my latest n3.. hehe..surprise!

CIK JATT said...

i guna explorer. ok ok.
lain tak pernah try lagik

Amy Syaquena said...

amy tengok ok je x de masalah..mungkin sesetengah orang je kot...

Asrul "iLham" Sany said...

saya guna google chrome best hohoho

;D

tiefazatie said...

isk...xtau lak...huhu..ifa ok je nie..

Run Away said...

nasi bek sy guna...chrome..;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...