♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, October 14, 2011

♥ Random 3 in 1 ♥

Kemalasan melanda diri tika dan saat ni.
so layan pics jer la ekk (boley gituew???)


view waktu senja....snap guna iPhone jer....kirei ne


berbulu biji mata tengok ngeeeee

Jika chimpanzee ni uols mampu bela best khen sebab dia bijak.....nnt besar kena hantar ke zoo.







47 comments:

Anum said...

pandainya chimpanzee nie...
dah macam manusia kan

Teratak Hami said...

Memula tak faham tengok pic 2, tenung lama2 baru nampak !!! Arewa Tamori "oyaji" desuka? Tsukebe oyaji janai no??

azam said...

hehehe.....berbulu mata???

bukan terbeliak biji mata kalau laki yg tgk. Waktu muda memang macam tu........saja je nak bg orang tgk

Ida,Japan said...

sekali sekala layan gambar2 yg ayu letak best gakkk....tapi yg tgh tu tak mo he..he

WuMing said...

Gambaq GrassHopper tu... Terbaeekkk..

Hanis MY said...

owhh pankunnn... ye ke kena anta zoo kesian huhu...pandai betul dia naik basikal...

Papa Mifz said...

hebat yer cinpengzhi tu....

aTy _faRed~ said...

ai hari2 malas....huhu

Ana Ghazali said...

hehe...takpe...gambar 2 gambar la...ada manfaat juga...^_^

Kamalia said...

mata ai berbulu-bulus jugak..

ieda said...

uishhh dah lah sejemputtt je ..
lagi nak tayang2 huhuhu
x mengoda langsung !!!!
ahahhaha

Amy Syaquena said...

hebat juga ci panzi tue hehe..

Ida,Japan said...

ayuuu...mcm serious jer dia nk order kek..tu, kalau pos, bila sampai kt tgn ayu...cth muka anpanman akan jadik muka lain lak karang...he..he

mizzkechique said...

chimpanzi mabuk minum todi...hahaha

Zana Adieyza said...

chimpanzee pandai naik basikal? oh, teruja zana tgk..

gmbr tgh tu kena tgk ckit2 jer.. lebih2 nanti dpt dosa lak.. hihihi

E-na Lovely Kitchen said...

segor mata yg mengantuk!!! seyes nk dtg nagoya ujung thn ni??? jom aaaa

Ida,Japan said...

alah sorry ler ayu....rasanyer k'ida tak buat post delivery la ayu....bekas tu post office ker sedaikan ayu...kureng sikit ilmu bab2 ni hiiii...

mamaNoriz said...

gambo 1st - cantik betul!
guna dslr apa ek?

gambo 2nd - seksi betul pompuan tu kan..

gambo last - dah cam org lak teror cimapnzi tu...hihi

nyonyacyber said...

owhh cipanzi! :p

Acik said...

erkkk ...
gambar apakah itu? 2, 3 kali saya tengok! erkkkk!

Juwita Jamaludin said...

suka tgk chipanzi tu.. bijakkan .. lawa gambar yang first tu ayu..:)

Nieza said...

tu dia...cerah biji mata ai tgk..hehe

ajumohit said...

Suke la kaum Adam nengok gmbr no 2 tu hihi, terang matanya

YONG JIAO XIU said...

cop..cop...kenyataan tuk pict kedua tu, apa yg berbulu mata?tak dpt tangkap lah.
pic twilight tu lawa sangat. canggih hp. yong siap kena perli gan member bila tgk yong snap pic pki hp kuno 2megapix je.huhuhu.
terer beruk tu ye..er salah cipan-zi.hahaha mmg terer dia minum, tak mabuk ke?
less words ye today? but pic has a thousand words. hehehe.

kasihredha said...

seksinya...seksa akak tengok huhu

Che'gu Anuar said...

Memang cimpanzi TERBAEKKK!!!

Cik TeN10 said...

cantik gmbar tu !! camera iphone skrg ni not bad !! cantik kan.. smpai skrg ni i dh malas nk usung camera.. hehehh

chimpanzee tu mmg cerdik kan.. dilatih sejak kecik.. bak kata pepatah melayu melentur buluh biarlah dr rebungnya .. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

pepatung tu cantik :D

Run Away said...

pemandangan pepatung tu nice...;d

tiefazatie said...

isk..mmg tercabut biji mata..hee

Amie said...

he he he....gambar seribu tafsiran...okeh!

jeBateja said...

hik...hik.....nak LIKE gambar yg mana erk....boleh bg cadangan...ahakz....ahakz...ahakz

PinKy MoMMa said...

bertukau tukau header dia huhu..org kreatip tak pe leh buat sendiri hehe..

pssttt itu baju manyak cekciii ooo ;p
ipung kualiti sangat cantik! terbaik..

Hanie_Dew said...

gilos chimpanzee minum beer ke ape tu. ape la dia merapu kalau dah mabuk.hahahah

azam said...

:) nak a jugak

Jue said...

berbulu biji mata? lagi scary dari ju-on dowh! hahaha

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

Kawaii! report card kesihatan tu mcm report card sekolah =0).

kak ayu, take a rest! semoga cpt sembuh =0).

CIK JATT said...

macam report card exam pulak. get well soon ok
kesihatan paling penting ok:)

Diana @ bilakukatacinta said...

ayu..takde care dear..kalau dah tak larat sgt..rest lah dr ber belog ni...bukan ape..kesian kat mata yg dah tak tahan tu..kepala pulak fening2 kan???

Ana Ghazali said...

semoge cept2 sembuh yer...perkhidmtan kesihtan kt sane bgus yer...sekurang2nyer patient tau thp ksihtn mrk...

Fatin Mraz said...

hi ayu, lama menyepi.. bz ya?

♡ a.y.u ♡ said...

sis take care..jgn lupe minom air suam byk2...jga makan taw

fazilzura said...

hai dear...

baguih le awk dh sihat ..


amboi jeket rimau ..aummmmmm

happyichigo♥ said...

aaauum auumm bunyi harimau manja bernama ayuuu!

azam said...

kenapa ruang komen yang lain xkeluar...asyik keluar yang ni je.....

xpelah...dah bertambah baik ke?

azam said...

mmm...cara diet yang baik....

apesal kuar ruang komen yang ni je....pelik²

Run Away said...

wahh...mcm ni...memang cara diet yang betul...;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...