♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, October 24, 2011

♥ Rinduuuuuuuuuu ♥

Salam Monday uols....ada yang rindukan ai tak dah seminggu jer sepikan diri aka mengMC kan diri sendiri atas faktor kesihatan (cewahhh statement mengalahkan retis fofuler gituew...dush). Alhamdulliah flu and cough much better...syukur. Just ai kurangkan guna ternet tak nak saraf mata stress nanti sakit susah nak baik. So ada yang ai tertinggal story mori uols ker???


Terharu ai rasa sebab ramai yang ambil berat kat ai...PM kat fb and shout box tanya khabar etc....uols rindu??? ai lagi rindu ketat2 taw ouchhh.....tq so much uols yang sudi singgah and comment even ai tak post new n3 kat sini.....Mukadimah this week tak nak panjang macam selalu.....ngeeee


Semalam sempat window shopping ngan darl terjah satu butik ni tertarik ai ngan jaket rimau ni auwwww....but ai tak beli lagi dalam proses nak memujuk darl sebab dia tak berkenan la plak.....sigh!


macam biasa pixel pecah sebab snap guna iPhone jer...upgrade vision dekat setting pic dia jadi pelik plak uwaaaaa.


So nak tanya opinion uols...lawa tak???? ai khen memang suka benda bermotipkan kulit binatang ni ngeee. Hope nanti ada lagi if darl kasi beli. Rugi if melepas yang ni...lagipun harga not bad....tak mahal tak juga murah ngeeeee.


Nota ibu jari manis ai::InsyaAllah ada free time ai terjah umah uols plak ek....hugs ketat2 yunk!







27 comments:

PinKy MoMMa said...

cantikkk uolsss..kalah kim kardashian uhuhuhu kerlazzzz okeh..

ai rindu u lama tak datang hehehe..uittt nak tengok daun merah jg ;p

Teratak Hami said...

Ayu, rindu sangat2.... macam dalam "berpantang" ko ni.

Suruh darl pikir cepat2, kang tak sempat nak beli dah tukar musim plak.

Kalau dah beli make sure tak pakai masa naik beskal (apa kelas beskal kan?), takut semua kucing dan anjing di jalanan larik !!!

mizzkechique said...

br nk muncul?? grrrrrrrr

Asrul "iLham" Sany said...

Rinduuuu kat akak Ayumi...

chantek sgt header baru tu,

curlast, welcome back

:D

Nadzirah K. said...

garang,hehe..
btw, jacket tu cntik :)

Hanie_Dew said...

welcome back. wah header tukar lagi. lawo...

bagus la kesihatan dah semakin baik. lite memg keneb bag mata rest dari mengadapa pc lame lame. mat anak pakai lame kan.

hihihi.mana mana cerita yg tinggal tu.catch up la slow slow. hugs u back..

aanie said...

takutnya tengok baju ni....
sy xberani pakai...tp kalau tgk org lain pakai, ok je...

hazila said...

Amboiiii patut la lama menghilang, ropa ropanya pi shopping baju rimau gitu...

Umie Artoqiemie said...

yeayyy dah kembali ke dunia blog... rinduuu.ai khen sangat lawa !

ajumohit said...

rindu kat ayu!! wah baju baru ka? mmg bran la yu heheheh

farmys said...

wah harimau mari..
cantik la..

So Shy Lady said...

akk pun skjap ada skjap t.de heheh
alhmdulillah ayu dh smbuh.

kot tu mmng class mcm retis aummmmm!

Asmara said...

metilah rindu dengan coleteh u yang gediks2 gitu. ahahaha.. moga bertambah sihat ye. jaga kesihatan! :D
*jaket cantik! kalau dah suka apa salahnya. hehe..

WuMing said...

Mesti ambik gambar ni dalam test room kan...

Best..best...

Ok jugak laa...

sitiezahim said...

hahahha...unt ayu rasanye sesuai kot..kalau saya pakai, rimau pon lari nanti...gegegegegge

tiefazatie said...

wah..cun ah sis!hehe..
moga sis sihat2 aja yaa

Papa Mifz said...

kalo pakai pergi zoo mesti harimau2 dlm tuh mengaum kuat2...hehe

laskar pelangi said...

kak! semoga cepat sihat:) banyakkan minum air masak.pastu makan ubat pada masa yg ditetapkan =)

comel gak jaket tu..aummm! jadi rimao..hik3

Juwita Jamaludin said...

Salam ayu tadi pag dah datang dah .. tapi tak leh tinggal komen guna iphone.. selalu gitu..:(.. hik hik nak beli jaket ye.. lawa.. mcm rimau.. hihiihi.. odaijini ye. leh ber kouyou nanti..

Soo Hae Daa said...

wahhh...khelassss....gaya2 artis dah kak ayu...hehehe

Hanamiko Sakura said...

ana rindu2 dengan akak..hehehe

kasihredha said...

Alhamdulillah tambah sihat...
kat sana sure le mahal kan berbanding kat M'sia

Nieza said...

salam winduuu ayu!!, wahhh sekali keluar dgn jacket rimau u...hehe cantikx2 akak suka:)

mamaNoriz said...

awak tu body mantop so pakai apa pun cantik je...
tapi jaket corak camtu mmg lawa lah!

sya teringin tapi rasa cam mahal jek pastu tak tahu bila nak pakai...hehe

Ida,Japan said...

slm ayu...dh sihat ke???? jaga diri tau...ayu2...ayu ada jaket rimau belang,k'ida ada jaket rimau bintang...kaler gitu2 la gak..heeeee

NM02 said...

harusla syantek

ai ada handbag kain corak mcm tu

YONG JIAO XIU said...

ni rimau mana yg kena tembak ni ayu? huhuhu mmg cun. hehe but ur darl tak bagi tu, maybe dia takut bini dia terkenan gan perangai rimau-garang. hahaha.peace-no offense.lawak jenaka selepas beberapa lama tak bersapa hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...