♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, October 13, 2011

♥ Addicted ♥

Ai ni khen since kecil2 memang addicted ngan benda berkaitan ngan corak binatang macam leopard, zebra etc....termasuk juga baju bulu2 sukerrrrrrrr. Until now tak boleh diubah but since dah kawen ai jarang beli sangat sebab darl tak berapa suka. Last weekend masa shopping kat harvest walk terjumpa satu leopard print coat berbinau biji mata ai tengok cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nya.




pic tak berapa clear....but seriously ai berkenan ....belek harga 4man gurai  (RM 16++) mahal la...terasa sayang plak sebab nak pakai kejap jer.....keciwaaa sebab ai dah request handbag for my bufday nanti yang harga not bad juga so cancel tak beli la bukan apa cian plak darl ai....kang ai macam selfish beli coat yang mahal gini. Ai rasa bab baju ni paling mahal pernah beli pun 2man gurai jer (RM814) sebab ai jarang beli yang mahal kecuali handbag.


tengok retis Hollywood pakai cantek khennn....but theyols pakai yang original la...cian leopard uwaaaaa.


Ai rasa if darl ai tak tegur bab2 gini harus penuh dalam umah ni corak leopard or adik beradik yang sewaktu dengannya.......*PITAM*


benda berasakan bulu dan corak binatang ai suka kecuali vavi ngan anjing jer jangan kasi kat ai yer....baju kesayangan ai yang zebra ituew dari zaman ai single sampai dah kawen still elok lagi just ketat sket now....



Uols mesti ada addicted to something juga khen???? Setengah orang tak minat jenis ni tapi ituew la citarasa masing-masing ni ...nama pun manusia.



nota ibu jari manis ai::my son down with fever and cough...poor him terpaksa ponteng youchien today...sekali dia batuk boleh dengar satu Oyama ni.








33 comments:

Anum said...

wow
minat yang mendalam nie
hehehhe
mahal gak kan harga dia

azam said...

wow.........cantik, tapi saya kadang² prefer tiger stripes

yatie chomeyl said...

wah 4 man, x berbaloi la kot for a coat..baik beli handbag 4 man ehehehe

Syaima' said...

4man for a coat! woahhh nehiiii.4 man kalau hari2 pakai takpe gak kan. tapi mesti nak tukar2 nanti boringg.

mizzkechique said...

aiolss xminat lak.. huhu

sephia said...

ai purple & pink addict! suma nak kaler tu..sampai ghase xsesuai lgsung pakai kaler lain :P

aTy _faRed~ said...

ai pulak..bab2 corak bulu binatang ni lagi2 corak2 harimau ker...kude belang ker... ular lagi lar...memang tak boleh nak usik... nak pegang pon terase macam pegang binatang tu sendiri... huhu...kalau lather tak de corak2 tu ai ok jer puak...;p

PinKy MoMMa said...

wahh kelazzz uols..memang cantik tapi sah sah harga dia mahal kan huhu..pssstt itu hanis kah? mcm dia jer..

kesian ensem boy kamu..moga cepat sihat ya..

ieda said...

aahhh cantik dikk
cantikk
beli lahh
cer pakai
sure ada gaya retis tau ! :)

So Shy Lady said...

wah mahalnye tp glam. mmng ayu nmpak sophisticated corporated limited gitu klau bgaya dgn coat tuh! hihi ;D

hazila said...

Kalau kat Japan ok la pakai coat, balik Malaysia, kalau pakai siang ahri harussssss berpeluh sana sini hehehehe....

Asmara said...

iyer la mahal, baik beli handbag 4man tu. hehe..

Ijah EmoTemo said...

curlastt yu noks!! hehe , ai kurang berminat sikit corak2 haiwan ni tp ok la cun jgk! ;)

aleen aiden said...

same mcm kawan alin.suke bebenor corak2 leopard nih.kasut nk bintang2,beg nak bintang2,nk jd ape?hu3

Asrul "iLham" Sany said...

saya addicted beli kasut je kak...

;-)p

syrena lagi byk koleksi dari saya

T_T

kasihredha said...

sementara kat sana boleh le selalu pakai kan...kalau balik kat msia dah tak sesuai dah.

et said...

huhuhu..cantek tapi maheiii..

moga adam cepat sembuh

Mama Gee said...

addicted apa ek....takde yg khusus,,,cuma balik2 pakai kaler pink, pepel jek,,,

mamaNoriz said...

wah, jaket artis tu...

klu lady pakai mesti ada rupa jessica alba kan...

sya teringin tpi kat mlsia ni cam tak sesuai kannn

tiefazatie said...

WAH..CANTIK PE SIS..HEE

Juwita Jamaludin said...

Lawa tp akak kurang sikit yg corak2 gini tp menang nampak moden... Ayu pandai bergaya sesuai la.. Hanya 4man tu leh beli 10 helai baju akak tu hahahaha

Teratak Hami said...

Ayu,
Pernah jumpa orang yang sama addicted type cam awak. Habis hias rumah corak rimau. Kepala rimau je takde sebab islam kan.

Akak addicted apa ye??

ajumohit said...

Unik minatmu ni Ayu, boleh tahan jugak rege dia kan, setakat ni addict dgn pokok bunga je hihi

anamizu said...

wahhh! cantek la kak..
tp sbb dok kat malaysia
yg HOT nih so cik ana
xdela terase nak pakai
coat2 gitu :P



luv,
cik ana

CIK JATT said...

cantik. tapi mak aiii harga. pengsan mak. tobat i tak beli

Cik TeN10 said...

i pun suka jugak !! tp xde lah addicted sgt.. sweater bulu-bulu haruslah ada kan.. seronoknye bleh request adiah besday ! bile birthday akak ni?..

oohh siannye adam.. get well soon ea..

nyonyacyber said...

fuhh cantik laaa! bukan takat ko berkenan.. aku pun geram tgk tuh

YONG JIAO XIU said...

now i addicted with novelsss.gila r bln ni dah beli 10 novel. tengah bulan tak jejak lagi. ni dok semunyik novel2 tu dr dijumpai oleh emak yang akan membebel suh beli emas dr dok beli novel yg jejak 300 tiap bulan dah 3bln kot wat perangai gila cam gini. beli macam gaji 5k.huhuhu. tu la sebab now dah tak post belog tu. er dah bersarang gamaknya. bz baca novel.hehehe.
oh ayu, doakan yong semoga kawin gan orang kaya, blh beli novel tanpa usik duit gaji sendiri.hehehe. amin(doa untuk diri sendiri)

happyichigo♥ said...

pattern kulit haiwan cm leopard n zebra ni mmg sesuaiii untuk ayu lah..nmpk anggun n sexy gitu..tak semestinye org berhijjab tak nampak sexy kan..klu dira pkai mmg failed..

Run Away said...

memang vogue ar....;d

Hanie_Dew said...

owh. hanie addicted kat bemde pink kecuali vavi dan yg sewaktu dgnnya ye..yg lain lain hohoho pantang nampak meroyan la daku.

cian adam....

Jue said...

wor dulu aku pun pnah addicted mende yg sama cam ko, tpengaruh dgn mak aku tp bila dah jd teenager dah xde
plg komen aku ade dress simple hahaha rs segan la kan nak pakai camtu hahaha

ainnoraini said...

Suka tengok jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...