♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, October 26, 2011

♥ WW (5):: magic nyer make up ♥


speechless bila ai tengok pics theyols yang telah di make over oleh professional makeup artist. Bayangkan diri sendiri jika di makeup pasti lagi malatopp gak khen...yang penting makeup tak over macam retis mesia...opppssssss~  













nota ibu jari manis ai:: suka pic no 4...memang tak macam rupa dia la...cantekkkk~




26 comments:

happyichigo♥ said...

wow..memang magic jadi lawaaaa sgt!!!marri makeup kan saya pula nak lawa mcm tuuuu..hahhahah

azam said...

wow...hebatnya make up....saya pun nak camni

Teratak Hami said...

Kalau kita di make-up kan, sure kalah artis M'sia. Silap2 boleh jadik model terus.

yatie chomeyl said...

auww pic no 4 gambar censored ngeeee

ajumohit said...

Wahh mmg lain benar rupanya, beza betul sblm n selepas make up

Zana Adieyza said...

magicnya!!!! kuasa make up kan.. drpd mcm comot, dh jadi comel..

Soo Hae Daa said...

lawa nye...nk make up jd cenggini gak....mulus je nampak kulitmuka...tak aci..!!

tiefazatie said...

pergh!gle cantik sis!
pastu mcm xtebal mana pun makeup die kot..adeh..comel2..

Asmara said...

waa.. teringinnya! kot camne la rupa nnti ek. heheh..

E-na Lovely Kitchen said...

mula nak perasan klu kita di make up oleh make up artis yg hebat tu tentu lagi jelite dr artis tu sume kan kan...

Ida,Japan said...

looked so different kan..kalau muka kita pasti meletop jugakkk kut heeeeeeee..perasan la ni

sitiezahim said...

hebaaattnye..dan derang ni tak malu nak kuarkan gamba before n after..hik hik hik

YONG JIAO XIU said...

WOW! gila superb punya make up lah! tabik spring r. mmg fuyoooo gempak. mmg lain dari yg asal. oh really la klo mukaku yg di make up, grenti boleh jadi model terus yong. hahaha. really la ayu, wonderful pya makeup dorg buat kalah make up artis malaysia kan.hehehe ari ni br buka tenet lepas berhari2 tak buka. ni tgh balun nak baca belog rerakan terutama yg ayu pya ni.hehehe. wait..i'll comment kat bagian yg sebelum plk.sakit mmg takleh nak ubat buat masa skg, sebab kena virus novel.huhuhu smpi baby blog pun tgl.

Hanamiko Sakura said...

hanya mampu cakap ..WOW, memang tak sangka.. yang asalnya nampak tua.. bila kena magic make up.. terus berubah jadi muda... hanya mampu buat >0<

Juwita Jamaludin said...

thanks sangat entry akak selalu ayu je yang dulu datang terjah... terharu tau.. hugs sikit.. :) ayu amat berbeza betul la.. tapi memang kalau yang pandai make over tu terus jadi cantik tak kenal muka asal.. huhuhuuh

PinKy MoMMa said...

uolssss ranjinnyer tukar template lagi huhuhu..jeles ai k..

kagumnyer leh bertukar secantik itu..huhuhu ce make up ai pulak..nak tengok jadi camner ;p

Gen2Merah said...

wahhh, pempuan dan make up memang tak dapat dipisahkan kan... ehehe... Itu lah kuasa make up... hebat...

salam kunjungg mengunjung. Singgah2 le ke blog Gen2Merah klu ada kelapangan ye... Salam Persahabatan

ieda said...

wah2 agaknya mcm mana wajah kita kalau kena make up mcm niekan :)

aTy _faRed~ said...

waaahhhh..betul ker...!!! macam terkagum pulak..dari sememeh tetibe jadi hensem n comel giler..!!

azam said...

:)

mamaNoriz said...

mmg magic!

apalagi di tangan yg pakar kan...
mcm2 leh jadi!

So Shy Lady said...

terrer lah dorang.... muka buruk brubah jadi cantik. apa2 pun org msia lg cantik kn sbb kita natural beauty ;D

Aziela said...

ishhh...cantiknyaaa yang hodoh2 tu....

Hanie_Dew said...

magic sungguh. terpegun kejap. tp xnmpk meka tebal pon kan.

Run Away said...

memang santik ar..dari wajah asal tanpa makeup...;d

Ijah EmoTemo said...

nangis sgt!!! mmg kuasa magic sgt!! woootzz!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...