♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, May 13, 2012

♥ Surprise Baby Shower Buat Insan Bernama Hanis ♥

Curlastt tak tajuk di atas???? wahh ingat retis jer boley buat baby shower bagai ni ngeeee...ni retis Sendai pun buat kemarin for okasan to be Hanis. Actually ni idea from pitt, after weols balik from Hitachinaka Pitt add me join discussion untuk buat surprise ni atas bantuan chenta hati hanis sendiri iaitu Mi. Pitt siap pesan jangan gatai-gatai habaq kat hanis ngeeee!! Sebab ituew n3 last Friday ai ada type Nota ibu jari manis ai::keciwa tak leh join satu event yang tomodochi buat esok!! have fun uols. Ituew actually event yang theyols buat semalam la.


Ai ralat sangat tak dapat join sebab nak gi Sendai from Oyama bukan 2km or 20km but 200km lebih taw, lepas discuss ngan darl weols decide nak terjah masa hanis bersalin la nanti leh tengok akachan sama. So semua yang theyols discuss nak beli ituew ini ai tahu cuma beza ai kaki BISING jer kat situ. Then present yang Hanis dapat tue actually dalam list weols nak kasi gak but bila pitt and the geng beli weols terpaksa cari benda lain la plak...but seriously nice sangat benda tue...nanti detail sure hanis letak kat blog gak.


Gomen babe weols can`t make it this time, tak dapat nak tengok muka terkejuzzz opocott u tuew...sure kawaii ngeee. Pic ni credit to Mr Fadhil...sekeping jer sebab Pitt & Iryd tak bawa camera plak hari tue. 


the sendai geng...ala-ala retro gituew!!! Omedetou babe♥♥♥♥♥








23 comments:

kasihredha said...

sure hanis kerkezuttt...
best2...sporting2

Aju Mohit said...

Jauhnya ye, xpelah bile Hanis bsalin blehla tgk baby skali kan ayu

jemarisuri said...

bestnye...kalau duk oversea kwn2 la tmpt bermanja kan...hihi

Kamsiah said...

ayu...mak buyung tu bila due nya?tentu dia berdebar2..

Rtp Farra Arisha said...

wow, what a special suprise for sis hanis! i thought everyone was enjoyed the day as well...

imie fatiema © said...

bila duedatenya..tinggal jauh mesti u ollz kat sana sgt caring each others kan..terharu.

sabar dubai said...

waaa syoknyeeeee kak hanisss ....xpe kak ayu...ade akachan nnti lg rs syok....heheeehe....

happyichigo♥ said...

wow bestnye surprise mcm ni..mest mommy-to-e hanis sukeee sgt tuuu..
happy mother's day ayu!

tiefazatie said...

wah..best tue kan...hee

Papa Mifz said...

dapat suprise...sure Hanis terharu kan...:)

Hanamiko Sakura said...

mesti kak hanis betul2x terkejut.. hihi

CikUna said...

waaahhh !!! mesti Akachan excited nak merasmikan baby shower dia kan kak ayu.. ngeee

** Btw, Selamat Hari Ibu kak Ayu..

Nadiah Sidek said...

seronoknya! tak pernah lagi pergi majlis baby shower. merasa sendiri lagi la tak pernah :p

Diana @ BKKC said...

wahhhh..sgt best bila ada org wat surprise begitu kat kita... 200km?? jauh tu ayu..kim salam sayang je lah..hehe

Ijah EmoTemo said...

wahh curlasttt sgt!

yatie chomeyl said...

bestny atiba2 mengidam nk baby shower jugak hehehe

Cik FaRiZaM said...

wahhh..baby shower......

kelas kau jah :D

cmne nk follow blog ni ye?

LYAfrina said...

msti dia terharu sgt2..skaarng ni..ramai y buat majlis baby shower kan..

lieyalatif said...

alahai sian sis tak dpt join ...takpe sis...ade rezeki nanti leh melawat terus mase bersalin kan.....

dpt tgk gambar pun jadi la sis kan...terubat rase ralat tak dpt join tuh.....

Hanis MY said...

terharu sgt2... uish jauh tau u nk dtg sini, i pun tak expect yg pitt lama dah duk bincang pasal ni, pandai pulak mi cover sebab dia bukan reti nak seperais2 isteri dia ni hehe... apapun arigatou beb, i takde gambar lain nanti letak gambar ni jugak haha...

fazilzura said...

wahh meriah nye bby shower tu hanis.. luas rzeki nya..

kalau dekat nk je bg hadiah .. ni kalau pos mahei x

Aziela said...

Seronoknyaaa... Akak konpius la. Ayu sebenarnya duduk di Tochigi ekk? Tochigi tu sebelah Sendai ekk?

Teratak Hami said...

Mcm retis :-) Nasib baik hanis tak terkejut sampai terberanak... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...