♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, May 9, 2012

♥GW::Bowling♥

Today sepatutnyer buat WW but terlebih rajin nak type plak ngeee, bukan selalu mood rajin nak tekan keyboard gini. Last Saturday weols sempat bawa Adam main bowling kat Oyama ni. 1st time dia pegang bola bowling dan main...excited giler kawan. Selalu if weekend kat sini dan tak der tournament start pukul 8am-10am satu game just ¥100 manyak murah lol, but di sebabkan weols terjah masa golden week(GW) yasumi so rega jadi ¥200 if biasa selalu nya ¥500 satu game.


Ai & darl dah 4 years tak main bowling taw *lama giler khen* dulu masa ai study boley dikatakan almost everyday terjah main bowling ngan my BFFs sebab campus dekat ngan mall....perabih duit kat situ jer ngeh ngeh ngeh. Adam ni memang jenis suka try benda baru..小山ゴールドレーン/ Oyama Line Gold ni dah open  32 tahun lepas ....lama khen ai pun tak lahir lagik *motip nak mengaku muda sangat DUSH*  ..Jom layan pics yang tak berapa nak clear *ituew pun nak tempek ekkk hukhukhuk* sebab snap guna iPhone plak...blur sebab ada movement uwaaaa hentak kaki nangesss!!




machine untuk coupon kasut...sepasang ¥300....ai blur bila dia tanya saiz kasut dalam cm hahahaha...last buka kasut tengok...memanjang lupa saiz dalam cm ni.

darl ngan GIGIH nyer mengajar si Adam macam mana nak pegang bola bowling & amp;baling/ lontar *ayat ala² macam main lontar peluru gituew ngeeee* 


Budak kecik yang gigih main...nasib baik kat sini tak der bunyi tetttttt if lebih dari line tue....lucky theyols letak border tepi lorong tue if not memang masuk LONGKANG la jawabnyer....sebab ai tak pernah bawa budak kecik main bowling kat mesia so ai tataw benda ni ada ker tak. 

lontaran yang pertama gituew...edit guna instagram @.@

Adam kun okasan plak....seget bahu sebelah hahaha

our king pewitttt ♥♥♥

But nak habaq ngan malu²  tiger ni sebab dah lama tak main khen result sangat la teruk...both of us lepas habis 1 game point tak lebih dari 150 pong ...uwaaaa nangesss macam 1st time main jer bunyinyer kan....nak sembunyi muka tang mana ni. Bayangkan 1st game ai kalah ngan si Adam ...hentak kaki lagi!!!!




result yang teruk nak tempek gak ngeee


 Memang dah agak esok lepas main sure tangan sangat...yes tepat sekali...sakit lengan sekali nak tulang vontot sebelah kiri...nyesal main *____^. Lepas 2 hari baru ok...Adam pun sakit gak tapi ada hati ajak gi main lagi...issyyyy²





nota ibu jari manis ai:: hari ni ngan esok ikut tenki yohou petang akan 雨/hujan +kilat+di ramalkan ada puting beliung kat Tochigi yes again puting beliung akan melanda hope tak kena la...semoga semuanyer di lindugi inshallah!








24 comments:

imie fatiema © said...

ber bowling ea yang,wee malu nk ckp..tp ai serius tak reti main bowling..ni gua punye org ngeee

yatie chomeyl said...

u amik bola berapa? i kalau main, bola 8 je larat nak angkat hahaha

hazila said...

Akak lama juga tak pergi main bowling. Dah beberapa kali bertangguh nak pergi..

ainnoraini said...

kakain kalo main asyik jd juara longkang jer....

aanie said...

sy pun dah lama x main boling....tp x minat sgt pun sb selalu masuk longkang....haha....

canggih la ada mesin utk sewa kasut lagi.....

border tu utk budak kecik je ke?

azam said...

100 lebih kira ok lah tu.....

nice new header

lieyalatif said...

Kikiki cool la sis!.... Xpe2 dah lama x asah skill melontar ... Dah selalu main balik nanti sure terra dah hehehe

Canggih tu kupon pun pki mesin... Kat sini sile la Q yeak hehehe

Teratak Hami said...

Tak aci le main tak masuk longkang.

Nadzirah K. said...

woot2...
suke sangat dengan bowling nie,hehehe
selalu jgkla main :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Hanamiko Sakura said...

first time saya main boling, selalu masuk longkang.. hahaha


semoga kak ayu sekeluarga lindungi.. amin :)

Tentang Kita said...

syoknyer main bowling.....

mizzkechique said...

waaaaaaaa, lama xmen bowling.. nt blik sini kite fight eh.. :)

siti kektus said...

nampak bergaya je adam pegang bola kak. hehehee


kite pong dah lama tak pegang bola bowling tu. ;D

jemarisuri said...

kt sna pun ada bowling ek...kihkih..
semoga ayu ngan family dr sebrg bencana..ameen.

Nadiah Sidek said...

saya tak pernah lagi main bowling. kesian, kan? :p

tiefazatie said...

comel je adam nie..hee

Soo Hae Daa said...

Semoga dilindungi Allah walau dimana berada...

Cute betol adam nihh...

Munnafendy said...

aduhhh sy paling tak berbakat la main boling ni kat ayu....asyik ke longkang je la!

cik ika said...

law ika men bowling msuk longkang je..huk3

Liza Razak said...

dah lama x main bowling..huwaa !!

Hanie Dew said...

bowling aktiviti weekend wajib husband aku ajak walupun aku stress asyik kalah ngan die.

kat mesia pun ada palang besi tu utk budak kecik.

Y O N G said...

Cik Yong kalu main bowling dah macam campak buah kelapa bunyinyee.. haha

Cik TeN10 said...

Hebat la adam !! First time main leh kalahkan mama ngn papa dia ! :)

happyichigo♥ said...

bile tengok entry ayu dan adam main bowling,terus teringt dah lama nye tak main bowling..adam kakkoi nya main bowling!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...