♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, May 8, 2012

♥ GW::Nemophlia ♥

Sambungan dari n3 sebelum ini lepas weols menjamu mata & pose sakan kat tulips weols terus ke 山/bukit yang penuh ngan bunga biru aka nemophlia. Subhanallah ntah berapa kali terjah sini perasan still speechless, terlalu kagum ngan keindahan biru CELCOM  kat sini. Bukit,laut ngan langit dah sama color ....BLUE!!


青い山 /bukit biru aka lautan biru....nice rite!!


zoom sket rupa nemophlia ni....ai suka pangey bunga biru woot woot♥♥


dah jadik trendmark pose senduk diva bak kata pitt hahahaha!!! 


Hajar(Germany) pernah comment weols suka pose kiut gini auwwww...biler lagi nak feeling pose ala-ala poster pilem ni ngeee....♥♥


pose gedik manja ai ngan mama hanis, berseri betul muka okasan to be ni..loikeeee!! sebelah kanan tue ai ngan retis hitachi ngeee after 3 years weols meet again...introduce Miss Syada aka Sazzy Falak junior wootz wootz ramai peminat ni!


waktu ni Iryd, Pitt & Su ada kat Japaneses house kat bawah 山 ni...tengah pose almost sejam kat situ ngeee. With Ibaraki Uni & Tohoku Uni student weols terkecuali ngeh ngeh ngeh!! 


gegurlz & bobyz club house!


Jom kiter tepuk tangan reramai sebab Hanis berjaya naik atas bukit biru yang tinggi tue *clap clap clap* ...pelan² jalan sambey di temani oleh chenta hati nyer. Ai yang perut kempes ni pun pitam lelah nak naik atas tue inikan plak orang preggy...bravo babe!! Lepas sampai kat atas sempat lagi makan chicken sandwich ai buatkan tue *____^


bak kata hanis bila lagi nak tengok bunga & ada kenangan ngan ai sebab nanti dah nak balik Mesia dah...sobs uwaaa sadis giler masa baca ayat tue hari....ありがとう babe...

last pose  b4 weols berangkat pulang ke ken/negeri masing². TQVM uols panjang umur & di murahkan rezeki kiter bertemu lagi inshallah @_@. Terlebih kurang mohon ampun ekkk! *motip ayat macam tuan umah jer ngeee* Friends forever ♥♥













29 comments:

Anum said...

cantiknya
bila la anum dpt pg sane

lieyalatif said...

Subhanallah....allahuakbar!!!

Cantiknye sis.... Beruntung sis dpt rase pengalaman ni sendiri.... Kalo lieya sure dah terlompat2 teruja tgk lautan bunga cantik ni...

azam said...

cantik....sukalah...tapi tak selalu macam nikan??

HEHEHE

Hanamiko Sakura said...

subhanallah.. cantik sangat.. >_<
macam mana time fuyu ye?

yeah!! tepuk tangan untuk kak hanis.. dan kak ayu.. macam mana lah saya yang muda ni.. mesti lagi penat panjat bukit tu.. hahaha

Tentang Kita said...

tempat yg sesuai tuk honeymoon nie

yatie chomeyl said...

bila pulak kita nak jumpa ni ye?

ADEEYA said...

Cantiknyaaa....

Nadiah Sidek said...

aaaaaa...lagi rasa nak terbang ke sana! haih..jeles, jeles

clap, clap, clap to hanis! insyaAllah senang bersalin la nanti tu ;)

Munnafendy said...

ya Allah cantiknyaaaa!!! adui sy kat sini yg rasa nak guling2!!!

jemarisuri said...

aduhai cantiknye...

imie fatiema © said...

subhanallah.pengsan jap jeles ngeh ngeh

~Sweet Honesty~ said...

ya rabbi.. indahnya lukisan Tuhan ne.. bile la nk smpai sana.. ada hati juga ne..

mizzkechique said...

canteknya..canteknya..

kasihredha said...

macam lautan bunga

ainnoraini said...

cantikkk...
dpt tengok pun jadi laa...tumpang seronok..

MrKeChiKeChi said...

wah..... bestnyer... nak gi honeymoon kat jepun lah... *tetiba

ieda said...

ya allah .. cantiknya dan indah kejadian allah .. subhanallahhh

Teratak Hami said...

Cantik, cantik ... memang dorang tanam masa haru ek?

mamaNoriz said...

uiksh...cantik banget!

betul2 mcm diri kat laut biru...

LYAfrina said...

wah..romantiknyer pic dgn hubby tu.mcm pokwe+mokwe plok...

xtau nak kata apa... mmg kagum sgt dgn keindahan ni..mau fengsan kalo lya smpai sini..sbb teruja..dan y psti..mmg akn bgambar spuasnya..

Asrul "iLham" Sany said...

chantek tol...jeles i... karang i nak pegi ar melawat akak curlast kat sana bley?? :D

IDA said...

bunga biru ni mmg cantik.nasib baik pernah pegi dah huhu

Aju Mohit said...

bestnya jenjalan ye ayu!!! sweet sangat semua pic tu

tiefazatie said...

wah..ebst jln2...cantik lak tue..

siti kektus said...

itu semua bunga ke kak ? cantiknya. dari jauh tu nampak macam karpet bulu2 je. hehehee

Hanie Dew said...

subhanallah...cantek nyaaaa...aarrgghhhh...pengsan dalam kejelesan. nak pindah jepun gak.....

Hanis MY said...

baru ada masa nk terjah, semalam terjah takleh upload pun wuwuwu... thanks a lot babe... memori sampai bila2 ni!

happyichigo♥ said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa pemandangan! bunga2 nan indah..
cute nye hanis preggy :) muka glowing..
heee..adam bila nak dapat adik niii

Cik Eka said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa biru semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...