♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, February 27, 2012

♥ がっかり♥

Minna San konichiwa sorry pada yang terjah sini masa last weekend sebab ai memang tak on9 waktu weekend sebab weekend kena spend time with family if not darl bising hukhuk. Last weekend weols terjah Ota Gunma lagi hajat di hajat ingin menikmati kebab di situ (cewahhhh ayat hikhik) tapi kan dah tutup terus kedai tue....gulp jauh-jauh terjah (macam la jauh sangat) tetiba tutup plak...sungguh hati ni menahan rasa gelora  yang keciwa sangat ini...sigh! nak buat macam mana tak de rezeki weols hari tue. Baru terjah sekali dah tutup haiyoooo.


 sampai terus nampak red notice ni...dia cakap dah tutup start 13 feb lagi sebab rugi.


Ituew la nampaknya takdir kiter merancang Allah yang tentukan...bukan rezeki but maybe weols langkah kanan gak sebab ada van kebab halal kat depan supa tue...so tak leh makan Saray 68 kebab tapi makan Mali`s kebab pun oke gak khen!


lega tengok terbentang HALAL sebesar alam ituew.....


Weols beli 3 bungkus...adam yang kecil ¥300 ai ambil kebab sederhana ¥500 then darl ambil yang besaq ¥800. Adam kira 1st time terjah sini sebab dulu dia ikut trip youchien gi Tokyo masa weols dating makan kebab kat sini dulu. 


cian hara gahetta anak mama ni

seriously kebab ni rasanyer tak kena ngan selera weols....kebab yang hari tu makan lagi superb. 


From Gunma gerak ke Ibaraki plak nasib baik ken/negeri weols tengah2 senang nak terjah ngeeee....Jalan sakan sebab nak shopping barang2 sekolah Adam. Masa on the way tue terjah Sano Outlet kejap sebab nak beli barang ai kat body shop.


Sano outlet lepas 雨/hujan but orang still ramai gak.













25 comments:

azam said...

yum²......sedap dan HALAL itu yang penting.....

teringat masa budak² ni g japan hari tu,.....makan maggi je....hahaha

yatie chomeyl said...

ada sale ke kat outlet ? kalau ada, nak terjah tosu outlet ni hehe

lieyalatif said...

nampak sedap tu sis...rupenye tak kene ngan tekak u yeak sis....kire ok le tu sis, tgk anak u pun mkn kemain khusyuk tu eheheehheh....

wah sis, soping ape kat sano outlet tu....

Liza said...

salam ayu...biasa la kalau kat tempat org kan, nk cari yg halal mmg ssh, nak2 pulak kalau tgh ngidam cam ayu ni....ekkekekeeke
psssstt...agak2 masin x mulut akk?hihihihi

Kamalia said...

mesti kuciwa sangatkan..
ai baru makan ari khamis lepas..beli kat ueno..

Teratak Hami said...

jauh korang berjalan2 ... winter pulak tu. Alahai, samuiii !!!

ieda said...

uishh mcam kebab lah kalau kat mesia nie dikk
sedapp banyak bahan dia ;)

Azian Elias said...

kesiannya dia..

tak pe..terima lah seadanya, balik mesia nanti, jamu sepuas2nya ye..

Ijah EmoTemo said...

nmpk mcm sedap je uols? hehehe..

CikUna said...

haha..lapar2.. huhu tengah break nie.. if sis tak amo meh post sini ..heee

\\( ^_^ )//

mizzkechique said...

opismate klu otesen kt jepun atau korea msti bw stock megi bebyk..


kebab tu mengingatkan aiols kpd kebab pasar malam.. slurp...

kasihredha said...

suasahnya nak cari makanan halal kan..tapi at least ada juga Alhamdulillah walaupun x cedap.

Asmara said...

tak sempt nk rasa kebab sedap tu. gakkari jugak lah. hehe..

Aziela said...

Waaa....shopping kat Sano...

Juliet_iRa~" said...

wahh ada juga kebab kat jepun ea kak..hee :D

weekend sll mmg rmai cuti blogging..bestnyaa akk shopping..cukup dah ke brg adam nak sekolah??nt upload gambar adam gi sekolah..heee

Hanim Irsyad said...

sedapnyee tgk dye makan!! :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kebab dah makin mahal kan.. nyum2.. nmpk sangat menyelerakan :D~

Liza Razak said...

but still nampak sedap kebab tu..(teringin pulak tetibe)

Fatin Mraz said...

kebab reminds me to turki..
kat sana sedap! hahaa
=P

LYAfrina said...

nampak kebab tu lain j dgn y malaysiakan.. mcm letak tuna je... kalo kat sini daging/ayam+sos

Munnafendy said...

tak sangka kat jepun pun ada kebab eh.. =)

Jue said...

ttibe aku tliur nengok gambo kebab
wah anak ko makin ensem!

YONG JIAO XIU said...

hooo npk sedap je kebab tu, tak sedap eh?hehe.

PinQib said...

x sedap ke.. nape kite terlior

Hanie Dew said...

Besar size kebb tu kannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...