♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, February 21, 2012

♥ Kekkon Kinenbi Omedetou JD (RL4) ♥

Hola uols semak tengok lalang dah start tumbuh ni...ngeeee if tak update rasanya tak akan update langsung la lepas ni...so ni update laju-laju ekkk sebab busy sket nanti. Just nak wish omedetou/congrats/tahniah buat JD raja lawak 4 yang telah melangsungkan perkahwinan baru-baru ni....(ayat skema giler ni). Uols kenal tak??? alah yang tagline zubon tue...


ini lah dia JD ituew....but geng nihon pangey dia koi!



JD & pretty wife

suweitttt sangat....teringin nak bersanding sekali lagi auch....!!


Actually JD ni senpai/senior darl masa kat Shinshu University Nagano dulu. Senpai yang giler-giler punya gituew ngeee.


zaman TERUNA darl & JD hikhikhik.


Semoga perkahwinan kekal yang dibina kekal hingga ke syurga inshaAllah. Credit all wedding pics from fb. 








31 comments:

mizzkechique said...

oh no...beliau mmg suwit.. hahaha..

azam said...

:) hehehe...dah berlalu pun masa tu...HAHAHA

yatie chomeyl said...

dia ni hensem tp lawak di akureng la sikit. i tgk gak dulu, klu org2 msia xfhmla kot sbb dia bnyk wat lawak nihon kan

Cik TeN10 said...

ohh super senpai i la ea.. =9 gergeous !! sepadan bagai pinang berbelah2.. nk bersanding lg sekali ? buat la akak buat kt nihon !! hihi =p

aanie said...

ouh, dia ni kawan darl u ke?? dulu penah tgk RL4..tp dia keluar awal lak....

semoga mereka bahagia sampai ke syurga....

LYAfrina said...

raja lawak kali ni x pnh tgk lgsung.. smpaikan lya x knl pon.. btw..selamat pgntin baru.. cun wife dia

Hanis MY said...

wahhh omedetouuu.. lawa nye wedding gown tu...weeee

lieyalatif said...

ooo tak sangke hubby sis kenal ngan JD nie...dah kawin rupenye...cantik pasangannye.....

Zana Adieyza said...

zana x berapa ingat pulak JD ni.. maybe sbb dulu x layan sgt raja lawak.. apapun, selamat pengantin baru utk JD & isteri..

Amie said...

Ayu,
boleh sanding sekali lagi apa....he he he hhhheeee..

Anum said...

CANTIKNYA SIS

ajumohit said...

sweetnya mereka itu, moga berkekalan ke akhir hayat

ieda said...

oh akhirnya dia dah kawinnn
hurmm student rupenya dia erkk ;)
tapi seyesss masa tgk dia dalm raja lawak macam tahu dia x leh gi dlm lawak nie huhuh

Munnafendy said...

wah sempoinye wedding dia! ai likeeeeeeee

ijayuji said...

Salam ayu! u sihat ka? ai ni mcm dah nak kena selsema, hidung dah tebal semacam jerrr huhu... btw, kekkon kinnenbi omedetou to JD jugak walau tak kenal doa itu satu sedekah, mudah mudahan insyaAllah!

So Shy Lady said...

bagus, bsderhana gitu....mari kita doakn moga mrk bbhagia hngga k syurga ;D

jemarisuri said...

tahniah buat pengantin baru...

laskar pelangi said...

Tak sangka akak kenal si JD ni. Cantik sungguh pengantin. Tahniah utk mereka =)

Fatin Mraz said...

kiranya dia ni senpai yang sempoi lah ye~

YONG JIAO XIU said...

wah hensemnya dia. hehehe, tak penah kenal sebab tak pernah tengok pun prog reality show. hehehe. paling banyak tengok pun master chef, tu pun er rasanya 2-4 kali tengok, duduk tak sampai 20 minit depan tv. hehe mmg pyh la bab tgk reality show ni. klo bg cter or anime mmg lagi blh, bagi novel...LAGI..LAGI BOLEH!hehe.
hohoho klo call dia or email dia, nti kim salam kata kat dia, dia hensem ya.hehe.gatal jap.

Juliet_iRa~" said...

what a small world..hee

tahniah buat psgn mempelai..:)

hee..nice baju pengantin perempuan!

jeBateja said...

Wow...den pun mcm teringin nak bersanding lagik laaa...ahakz

kasihredha said...

sweet lah pengatin ni

Ros said...

Salam Ayu,

Oooo dah kahwin rupanya budak ni....Tahniah lah dari Kak Ros semoga berkekalan hingga kehujung nyawa...

Cho Zila said...

memang macam pinang dibelah duajer pasanganni... rasa ingat kot diani...

Hanie Dew said...

semoga perkawinan mereke kekal ke syurga. aku pun aklau tgk org kawen rasa nak sanding lagi sekali je.hahaha..

cantik baju pengantin pompuan

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

woow! sempoi la majlis diorang.. kacak si pengantin lelaki pakai topi tu :D

Asrul "iLham" Sany said...

comel <3 ~

;-)p

c'axoera ヅ said...

sempoiiii!

anamizu kaito said...

wahhhhhh pelamin die simple tp sweet la!!!! auch TERtarik plak nih..hehe








luv,
cik ana

CikUna said...

uhuuu rase cam lamenye tak datang umah baru sis cikuna nie..

tak nak comment pasal JD & preety wife die tapi teringin sangat nak tengok pic sis time naik pelamin dolu2.. auch.. mesti lagi sweet..

\\( ^_^ )// hugs..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...