♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, July 29, 2012

♥ Sayonara 日本, Hello マレーシア♥

Ini adalah scheduled n3, ketika uols baca n3 ni ai dah OTW ke Tokyo...actually my flight tengah malam ni but saja kuar awal nak cari tempat berbuka etc nanti. Alhamdulliah after 3 years kira ni 1st time balik poser & raya kat mesia....excited nak jumpa family terchenta ♥.


Maybe ai akan jarang update blog & BW etc di sebabkan line ternet tak der kat umah...boleh guna bila kaka & adek balik aloq staq nanti. So no update from fesbuk, blog, twitter or instagram la....back to basic hikhikhik. Moga boleh kurangkan addicted kat semua benda alah tue hahaha DUSH!!


So uols if terjumpa ai kat mana² dearah di semenanjung malaysia tue tegur² la ekk * felling macam retis fofuler plak...awwww double DUSH...very da perasan khen *. Semoga my journey di pemudahkan segalanya inshaAllah. Kat sini nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin....10 jari di susun memohon ampun & maaf kiranya sepanjang berblog ada di antara uols yang terasa hati ngan tulisan or comment ai yer...sesungguh yang baik dariNYA yang buruk ituew dari diri kiter sendiri. Jemput mai beraya di umah ai oke (((o(*___*)o))) .




Lapar puasa terketar-ketar
Bila berbuka lega rasanya
Kad raya tak sempat nak hantar
 Kirim kat blog pun dah kira ok lah ye..!


Sudilah kiranyer uols menerima kad raya dari ai tanda ingatan kekal di hati awwwww ayat ♥♥♥


moga berseri dinding umah uols ngan kad raya muka anak teruna ai ni hukhuk  * gantung la jika sudi ngeeee*......sorry la ai tak sempat nak design kad raya macam last year punya...but ni pun kira aci la ekk.




nota ibu jari manis ai:: tak sempat nak buat n3 celebrate bufday hanis semalam...lagipun semua pics ada dalam DC hanis... unplanned actually so ngan short notice gituew sempat ryori/masak apa yang mampu jer. Hope bufday gurl kenyang & happy hendak nyer (((o(*___*)o)))  










41 comments:

happyichigo♥ said...

Salam Ayu yang vogue gitu, semuga selamat perjalanan dr jepun ke malaysia..Selamat berpuasa di M'sia, wah dah lama rupanya ayu tak berpuasa di negara sendiri. Alhamdulillah tahun ni ayu dapat pulang...Comel nye adam berbaju melayu dan bersongkok, anak teruna ayu ni memang bergaya..

alaa, mesti rindu kat blog lady chenta, rindu pot pet pot pet dia dan gambar2 juadah buka puasa...Take care laling!!!

izz iizza said...

salam aidilfitri...mesti meriah raya ni kan..yer la balik dari perantauan...:)

Hanamiko Sakura said...

semoga perjalanan kak ayu sekeluarga selamat hendaknya...:D

Ijah EmoTemo said...

Have safe journey,take care and selamat berpuasa/ hari raya di Malaysia uols!!! :*

Hanamiko Sakura said...

lupa pulak.. selamat hari raya aidilfitri :D

bila tau kak ayu nak balik mesia. rasa macam nak pergi kedah hari ni juga.. hehe

LuN@_aiDi said...

selamat ari raya juge lady chinta!
kot-kot nnt kter terjmpe kat loq staq ^____________^
take care!

jeBateja said...

Ok geng...semoga selamat dalam perjalanan......selamat hari raya jugak...

jemarisuri said...

selamat kembali ke Malaysia terchenta...mesti best thn ni dpt berpuasa dan beraya kt Malaysia kan...moga journey ayu berjln dgn baik dan sampai ke destinasi yg dituju dgn selamat...

selamat hari raya ayu...maaf zahir dan batin drp js...^^

Soo Hae Daa said...

Selamat pulang kak ayu..!! Comelnye adam duk nyengih kt kad raya tu..hehehe

et said...

welcome home beb..hahaha

semoga semuanya dipermudahkan..
selamat bercuti ya..

mademoiselle.naznie@gmail.com said...

Semoga perjalanan selamat & dipermudahkan.
Selamat berpuasa & berhari raya di Malaysia. Mesti double meriah nanti, khen...
:p

Aju Mohit said...

Wahhh feeling raya lebih skitlah tahun ni ye ayu, welcome home dear!!!

Munnafendy said...

yeah! balik juga akhirnya. smoga slmt smpai sis!

❤Kamsiah❤ said...

ayu...kita dok satu area kan...kulim...

Lyaa Suriany said...

welcome homeeeeee

Papa Mifz said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin...;)

Asrul "iLham" Sany said...

selamat pulang ke kg halaman ... :D

anamizu kaito said...

wahhhhh akak balik beraya di malaysia?? semoga slmt sampai ke tnh air terchinta ye akak :)









slm ramadhan,
cik ana

sitiezahim said...

hamboi2 comelnyaaaaaaaa anak teruna ayu..ketar tak dia nak kene bersunat ni? ekekekke....

Tentang Kita said...

akhirnya akak dpt gak balik beraya kt malaysia..mesti rindu dgn suasana kt malaysia kan

imie fatiema © said...

owh balek mesia erk..sronoknya..

Aziela said...

Selamat bergembira dengan keluarga tercinta yer....Selamat Hari Raya juga.. 0-0 tawww

* FAR * said...

wah, mesti seronok balik kampung..

'selamat bercuti, selamat berpuasa dan selamat hari raya ye.. '

eynda said...

Semoga perjalanan pulang ke Malaysia dipermudahkan...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Hanie Dew said...

nyanyi lagu ni tak..♪ ♫ ♬ ooohh...balik kampung...♪ ♫ ♬ ooo...balik balik kampung ♪ ♫ ♬

Mishter Izwän said...

Selamat bercuti dan selamat hari raya, jgn terus bercuti dari BW k . :P

Kesuma Angsana said...

tq for the card ayu even di alam maya je, ttp KA hargai hehehe

MizzTina said...

rindunya kat akak!!!!!!!!!

~Sweet Honesty~ said...

selamat hari raya juga yea..nti balik kg, upload pic raya byk2 yea..

Teratak Hami said...

Dah balik m'sia ghupanya... kalau datang melaka, contactlah akak 012-3081840.

aanie said...

oooo dah balik mesia ye....beshnya....

selamat pulang....

♡ a.y.u ♡ said...

selamat hari raya sis....wish one day i meet u sis...btw mintak maaf kalau ada kata2 diblog ni yg terkasar yea sis....

ameris said...

suka la dgn blog awk. i folo yer...
jemput dtg blog kecik saya

http://amerislovely.blogspot.com

ameris said...

semoga selamat semuanya...
salam kenal

Cikgu Ma said...

hai ensem....hihi

selamat hari raya =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

Amie said...

Selamat hari raya Ayu sayangggg... maaf zahir batin.

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya ayu, maaf ye kalau ada silap dan salah...maaaf zahir dan batin..

si ngokngek said...

salam aidilfitri kak,maaf zahir dan batin..
esti teruja kan balik ke malaysia.boleh minta duit raya nih

Langkawi Ink.Com said...

Selamat HAri Raya :)

happyichigo♥ said...

Rindunyaaa kat dia ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...