♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, August 28, 2012

I'm back

Rindu ketat2 nak pot pet pot pet Kat sini...rindu nak jejalah Umah uols IA biler ai free ai buat lawatan rasmi ekkk *siler siap kan red carpet* Dush over bonar ngeeee...banyak giler benda nak story and share ngan uols ....now atas densha/ train nak balik ke Oyama ....


P/s:: pic kt ginza this morning ...baru check out from hotel....(。-_-。)

20 comments:

Anum said...

jom sis sembang2

MizzTina said...

akak!!! windu la..

Mak Wardah said...

Salam.
Lamanya tunggu, bila lah tuan rumah nak update blog nih...boringnya tunggu....

Asrul "iLham" Sany said...

owh artis dh balik curlast... hahhaa

selamat berblog :D

jemarisuri said...

la dh blk sana ke?..hepi blogging ye ayu...

Liza said...

salam lebaran Ayu...patutlah lama menyepi, akk pun dah rindu nak baca ngomel2 Ayu ni...hihihi

ainnoraini said...

selamat hari raya..
tuan rumah sudah kembali..

Hanamiko Sakura said...

eh! kak ayu dah sampai nihon? hehe, welcome back !! XD

Ros said...

Assalamualaikum,

Selamat hari raya maaf zahir batin...

Kesuma Angsana said...

lama betul ye... KA tunggu N3 terbaru yek!

aanie said...

oo dah balik dah....
welcome back ayu...

Hanis MY said...

suka komen AiS, wekam back beb! syoknyaaa raya kt kg story mory naa

Ijah EmoTemo said...

windu ketat-ketat belog uols!! muah muah!! ;)

Aju Mohit said...

Selamat hari raya ayu!!! Rindu sangat2!!!!!

Nadiah Sidek said...

dah balik jepun dah? sekejap je rasa, kan? selamat hari raya! :)

ct kektus said...

sebulan jugak lah akak senyap. tak pe pasni potpet lagi.

AzuraFazil DIN said...

ke mana ilang nye tu

sitiezahim said...

welcome back ke dunia blogging2 hehehe

Cik Sara said...

Ginza? Kat mana? Tapi nampak SBS.. SBS tu korean punya stesen tv kan? eheh

izz iizza said...

nak gerak balik malaysia ker..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...