♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, July 9, 2012

♥ Prince Ken Hamza ♥

Finally impian nak jumpa prince Ken Hamza tercapai juga....alhamdulliah tengah hari sabtu weols sampai ke teratak Hanis & Mi...walaupun weather tak elok sebab hujan sebab tapi tak menghalang ai terjah dan hugs ketat² ken kun. Waktu sampai tu prince & mama tengah menyusu.



nak nangess rasanyer boleh pegang prince ken ni....syoknyer bau dia.


super duper kakkoii ....mama hanis dah kuruih gituew...


prince suka tengok muka weols..........sukerrrrrrr.........si Adam tak reti nak pegang prince lagi masa ni...adam kena belajar pegang akachan na mana taw dapat adek nanti.......awwww veragan tak sudah dushhhh (?-_-?)


suka pic ni sebab prince ken pandang camera....


suka betul tengok senyum prince......


Weols sampai lebih kurang 11 am gituew, alhamdulliah tak lost di sebabkan ada GPS ngeeee...just kat umah hanis kena cari sendiri nasib baik cam keta theyols. Sangat terharu sebab mak hanis sudi ryori/masak macam² kat weols...ada nasi briyani, kerutup ayam, ayam goreng dan sambal. Oishiikata/sedap sangat dah lama tak makanan hat orang lain masak selain air tangan ai sendiri *tambah 3 kali oke...PITAM* ngeee....terkejut opocott sebab si adam tambah 4 kali masa lunch masa tue...dia cakap OISHII ngeee.



menu yang super duper oishii...♥♥


Weols lepak almost 3 hours kat umah hanis...then balik terus check in kat hotel. Esok tue (ahad) weols singgah lagi before balik ke 小山.


gaya seorang papa mithali...alhamdulliah


prince jadi rebutan....


meriah sangat pagi tue kat umah hanis....


Best sangat rasanya hari Ahad tue ai pegang prince lama juga almost 20 minutes....buai dia tidur....pagi tu mak hanis masak nasi lemak yang sedap giler....ai tambah 2 kali ngeh ngeh ngeh.


pose gaya model oke...uols hado??? curlastt sangat...ni last pose b4 weols bertolak pulang.


Terima kasih daun keladi buat Hanis sekeluarga yang sudi melayan & masak macam² kat weols ni. Terharu bangat...sekarang dah start rindu ngan prince ken ni uwaaaaa. N3 ni memang buat special for Ken Hamza...IA next n3 ai citer detail about my journey to Sendai for the 1st time. Selamat berpantang buat hanis...now dah tengok lincah dah berjalan tue...tak lama dah nak sampai 45 days tue.









29 comments:

yatie chomeyl said...

kakkoi ne ken ;)

lieyalatif said...

ololo...comeynye!!! bambam lak tu....

yes sis!! i mmg ingat u pernah pos pasal hanis ni kan....yg u tak dpt join baby shower.....akhirnyer terus dpt jumpe baby heheeheh...kawaiiiii sgt!!!!!!

best tu dpt mkn menu special...alhamdulillah.....moga dimurahkan rezeki tuan rumah....

Siti Aisya mzm-fc said...

Bestnya..kita pun nak jumpa baby Ken jugakk.
ishh tetibe terliurnasi beriani kerutuk ayam tu

imie fatiema © said...

alolo cumel name dia pun smart sgt.. lama tak menyinggah sini..windu ler kat orang japan =)

Aju Mohit said...

comelnya baby tu ayu, maknya nmpk dah nmpk kurus dah, maaf lama tak dtg sini, baru tukar ke wordpress tapi byk sgt prob nya, aduyai

Anum said...

comelnya

ADEEYA said...

Comel Ken Hamza :D

Eey said...

Comelnyer baby... Hanis pun dah susut, cepatnya...

Ayu bila lagi nk follow? :p

Lyaa Suriany said...

Comel sangat baby ni.
lya suke bau baby.
tp xbrani nk pegang
nampak sgt kekok

MizzTina said...

ogoshhh..comelnya!!! adam nk adik sgt nmpknya..hehe

Ijah EmoTemo said...

comeiiiii sgtttt tau! gerammmm tengok :D

aanie said...

comey sgt prince....eh, nama dia prince ke? geram je tgk...

Kesuma Angsana said...

comey nyer... saya dh lama tak bau baby. Suka sangat ngan bau bb tu!

ieda said...

seronoknyaaa khirnya dpt juga jumpe bb hanis nie ye, aah geramm bam2 betul

Alhamdulillah sempat layie tuan rumah jamu semua makan kan

kasihredha said...

Hanis dah kurus le..
InsyaAllah Adam dapat adik nanti..amin..amin YRA.

Geram nak cium Ken Hamza

Asrul "iLham" Sany said...

bau baby busuk besh...

bau makanan pun sodap...hahaha

btw, akak Ayumi cameo jap dalam little Syrena :D

Curlast ~

Amie said...

Sportingnya bonda Hanis ye... macam2 dihidang, tentu rasa seronok sangat, erat silaturrahim di tempat orang.
Bukan main lagi Prince Ken Hamza posing yea....

daddydee said...

comel baby Hamza...

Hanis MY said...

uishhh cepatnya hapdet, terkzutt patik hokay, terima kasih byk2 sudi dtg tgk ken hamza, bertuah anakanda patik sebab ada aunty eh kaka ayu yang vogue d vass lagi baik hati bg pressie yg sgt best!

FnF Simple Life said...

mmg comel sangat Ken Hamza... hanis pun terserlah wajah keibuan nya...

AzuraFazil DIN said...

ALAHAIIIIII bam bam nye anak hanis... cute cm mumy dia

Sherwieyna Muzzawer said...

SALAM.Comelnya si bambam awak..geram sangat tengok tau..

izz iizza said...

kiutnya baby tu..putih gebu jer..

jemarisuri said...

uikkk rasa nk cubit2 je baby tu...hihi


**ayu dh blh follow tu si adam pun dh bsr...hihi

zila norazila said...

tembam btl pipi prince tue..rasa nk cubit2 jew:P

siti kektus said...

amboi ken. kemain comel haa. :D


uish, byk ye bertambah kak. tak pe, bukan selalu pon kan dapat makan air tgn orng lain. hehee :D

Nadiah Sidek said...

suka gambar-gambar yang pose ala-ala model tu ^_^

Juwita Jamaludin said...

Kakkoi ken..:) bestnya dapat cium bau baby.. InsyaAljah lepas ni turn ayu plak ye

IDA said...

sedapkan bau baby..saya pun teringin la jugak ..tapi bukan sekarang huhu..yg 2 ni pun penat nk pengsan huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...