♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, March 29, 2012

♥ 春/spring 2009-2011 ♥

Hye uols,

春/ spring kali ni dah masuk kali keempat weols rasa kat sini...darl tak masuk dalam list sebab b4 dia memang study kat nihon. Memula sampai 2009 pun dah masuk 春 masa tue tapi badan orang mesia still sejuk lagi masa tue dah la first time sampai. So ini antara collection ai ader dalam folder kat pc ni....actually banyak but ai pilih random jer!


atas keta masa snap pic ni...selalu memutih jer kiri kanan jalan...kirei sangat khen @_@

春 @  Saitaima Tobu Zoo 2009


春 @ Hitachinaka & 小山公園 2010


春 last year @ Saitaima Gongendo kouen, 小山 kouen & Hitachinaka kouen.


lautan biru...ai loikeeee



Yang pasti perubahan ketara harus la pada body dulu slim melidi now dah BAMOK lol....hentak kaki tak puas hati betui la bab weight ni. This year nak berhanami kat banyak tempak gak, inshaAllah kali nie 友達/kawan from Sendai nak join sekali sebab theyols teringin nak tengok bunga biru aka Nemophlia tue. So ader yang mau join sekaki moh la plan together nanti ekkk..... flowers & colorful ai loikeeee









33 comments:

Anum said...

bestnya sis
nak join :)

mizzkechique said...

WUUUUUUUUUUUU...CANTEKNYE UOLS..

yatie chomeyl said...

mano ade bamok...sama je i tgk..perasaan u je kot

ijayuji said...

Weeeeehuuuuuuuu... bestnyerrrrrr!!!! haar lah apa yg mok mok nyer tuuu kita pun tak phm, kalau berdiri sebelah ai sure ai org paling besar ehehehe... santek2 munga!

ajumohit said...

I like the pics!!!! Siyes cantik sgt2!!! Bilalah bleh smpi sana ni hihi

azam said...

cantikkkkkk..........

jeles aaa......nak jugak. tapi jepun bersihkan, tak macam kat Malaysia...kotor....byk pendatang yang mengotorkan

Hanamiko Sakura said...

cantiknya bunga :) dah boleh guling2 macam citer bolywood la... :P

sudipVSsenduk said...

cantik sangat terutama bunga biru tu.. suka!

imie fatiema © said...

omaiiiigodddd entry ladychenta dis time berjaya buat saya jelessss tahap gaban.sggttttt chantek..nak stay sana jugakkk....insyaallah nnt sampai juga,cantiknya ciptaan Allah.

シャイマ said...

wahhh nak g ngan kak hanis kee? bileee? na joinnn! ke time golden week?

Munnafendy said...

tulip!!
sis...bestnyaaaaaa

pos la kat sy tulip tu...bleh buat bunga tangan kawin nnti...hhuuhu

Cikgu Ma said...

kirim bunga tu boleh tak? hehe

Liza Razak said...

cantiknya...kalau photoshoot kat sana mesti best gile :)

Asmara said...

cantiknya lautan biru! nak join! heheh..

sitiezahim said...

jgn kata biru, yg kalerfull tuh pon cantik...loveee springggg :D

Chekpid said...

canteknya. jeles!!! (hentak kaki jugak)

Juwita Jamaludin said...

salam ayu.. bestnya spring akak pun suka.. bunga biru kat mana.. akak teringin nak gi yang kat ibaraki tu yang taman cantik tu apa nama ye..

MrKeChiKeChi said...

dulu hitam, sekarang putih,....

Rtp Farra Arisha said...

woohoo! the beautiful flowers are everywhere. would more love if i could be there too someday soon. ;)

IDA said...

rindunya bunga2an di nihon..tahun lepas last merasa...tp rindu lagi kat hubby hihi.nanti nk godek2 cari gmbr lama

Woofer Storm said...

cntiknya..teringin nak ke sana..ermm

Langkawi Ink.Com said...

Oooomaakkk aiii...

fazilzura said...

wahhhhhhhhh santik nye view kt sano ...

Asrul "iLham" Sany said...

tgk bunga2 tu rasa cam nak baring2 smbil tukar2 baju nyanyi ala2 bollywood auummmm

LYAfrina said...

wah ..kagum sgt2.. cantik sungguh!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice shoot! :D

Zaza Fakharuldin said...

omg ! serious jepon cantik kut, tapi knp pokok sakura kat UK ni tak tumbuh2 lagi.. arrrrr

jemarisuri said...

cantik...dlm list utk melawat japan...hehe

Hanis MY said...

beb ad rezeki I nak berharu dgn u ok!

si ngokngek said...

rawrrr..tebang sakura tuh,post mai kedah..haha

Juliet_iRa~" said...

cantiknyaaaaanyaa...:D

suka tulip tu..waaa..

kena terjah japan gak ni..heee

lizz said...

wah cantiknyer....boleh jadiksn wallpaper ni...sejuk mata memandang

Hanie Dew said...

waaahhhh juling mata tengok pemandangan cantek banget...kat bukit mana ni banyak bunga bunga ni..waaaa..nak peggiiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...