♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, March 28, 2012

♥ 春 in 小山 ♥

AsSalam/holla uols,

5 hari tak sempat nak terjah blog masuk2 dah SEMAK umah ai ni....gomen ne lately bz plus diri kurang sihat. So pagi ni ajak アダム/Adam walking pusing Jyou Hoku now アダム tengah 春休み/spring break so now he available la nak ajak gi mana-mana pun ngeee. Dah lama tak walking gini since 冬/winter last season....body rasa tak bermaya jer...dah walking half hour baru rasa fresh sket alhamdulliah.


ini 梅/plum blossoms yer bukan 桜/sakura/cherry blossoms taw...beza ume ngan sakura...so if you see them in February or March you know they’re probably plum blossoms, and if you see them in April, they’re probably cherry blossoms. Our sakura tree still togel rite now ngeeee!



Kebetulan seberang umah ai ni dah kuar 梅 tak der la rimbun lagi tapi dah nampak keputihan ituew...so guna model cilik ai ajak bergambar...pics tak cantek sangat sebab guna iPhone jer oke.


early this morning...アダム dah jadi anak teruna lol

梅 tak rimbun lagik.

pic 2 days ago snap masa tgh drive....ngeeee


Ketidaksabaran nak tunggu sakura nak berhanami sambil menari-menari di bawah pohon sakura....auwwww ai sangat la over khen...dush....owh nano hana juga. 春/spring adalah bulan paling ai suker.....hidup penuh ngan bunga-bunga ouch!




Nota ibu jari manis ai:: semalam Hanis datang umah ai but tak sempat nak update lagi cherita tue...tunggu dia datang lagi this Friday ai update sekali la senang...now she & family tengah bersuka ria kat disneyland & disney sea. Enjoy ur holiday babe!!








30 comments:

azam said...

nice lah.....dah masuk musim bunga ke??

terbaik

Anum said...

cantiknya sis

ajumohit said...

terima kasih sebab menunaikan hasrat nak tgk adam bergambar di bawah bunga2 cantik itu, malam tadi tengok buletin utama TV3, diorang ada siarkan tentang bunga2 ni, terus teringatkan ayu...so sweet

Tentang Kita said...

bunga-bunga cinta...lawa sangat...

yatie chomeyl said...

bila la i pulak nk dpt jumpa u & hanis ni ;)

mizzkechique said...

arghhh..melting.. melting.. teruja nengok bunga tu..

Aziela said...

Alahaii..hensemnyer anak teruna Ayu di bawah bunga2 tu... Owhh...take care yer... Ni, nanti kalau x sihat tak boleh hanami pulak...

lieyalatif said...

subhanallah!! cantiknye sis.....bertuah sis dpt merasai suasane indah tu sendiri...thanks jugak laa sebab sudi share ngan kami kat sini...nak sampai kat sane ntah bile tahunnye kan...dpt tumpang tgk dari kawan2 kat sane pun dah ckup baik dah.....

kasihredha said...

cantik sakura tu...
hanis sakura tu ke?

Hanamiko Sakura said...

seronoknya berhanami dengan sakura... tak sabar menanti sakura :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah tak lama lg boleh nyanyi lagu hindustan sambil guling2 lah ye...

Asmara said...

kat sini tak nmpak bayang lagi. takpe nnti kt sana dah mankai kami kat sini baru nak nikmatinya. tp sini best natsu pendek. hehe..

Y O N G said...

best berbunga-bungaan.. boleh guling guling sambil nyanyi nie..

hazila said...

Cantik, apa kata poskan bunga tu ke shah Alam. ....

Kamalia said...

hehe..nampak matang dah adam kun bila bergambar..
tak sabar jugak nak haru ni..
nampak yang gambar dri dalam kereta tu sangat cantik tau uols..

SYIRA RAHIM said...

waahhh lawanya :-) tak berpeluang nak tengok secara live lagi hehe

aanie said...

cantik!!
pakai iphone pun gambar lawa jugak....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

japan.. negara yang nak g melancong once i got married :D

Langkawi Ink.Com said...

Ume memang menjadi tahun ni.Last week ajer, saya shot ribuan photo kat Kitano Temangu Shrine di Kyoto...

Kamsiah said...

ayu...jelesnya...:)

Amie said...

Seronoknya.... suasanya cantik, tentu nyaman sekali ye Ayu.

CikUna said...

hoho... seputih yuki chan..hehe.. nanti nak kirim pos sini nak try bercucuk tanam kat umah boley?? hikhik gediks tuu.. =)

Juwita Jamaludin said...

alhamdulillah.. best dah masuk spring suka sangat dengan hanami dan bunga bungaan.. pandai adam posing

PinKy MoMMa said...

ni kalau nyanyi lagu peletum peletum tum tum tum ngan laki best ni hahaha...cantik okeh!

larling meletopsss..im back uols..uols watsup watsup?

sitiezahim said...

oooo plum blossom ek...now i know...danke ayu kalau tak malu i publish kat belog hahaha :P

Nadiah Sidek said...

sini pun dah berbunga. spring sangat cantik, kan? :)

jemarisuri said...

cantik...suka dgn gambar ni...

ijayuji said...

Salam ayuu!! morninggg!! dah tak sejuk eak? bestnyerrrrrrrrrrrrr... suke sgt musim sakura :(

happyichigo♥ said...

cantiknya bunga sakura!!! romantik sungguh

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnyaaa bunga sakura mula nk merimbun!

cantiknyaaa..subhanallah..hee

adam cute!besar nt msti handsome..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...