♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, March 3, 2012

♥ 雪♥

|cherita dah lama baru nak update haiyoooo |  29 feb 2012 secantek numbernyer yang akan muncul cuma 4 tahun sekali (cian sama yang sambut bufday 29 feb khen) hari tue 雪/snow turun ngan lebatnyer start dari 6am until 4pm turun selebat-lebat alam. Sepanjang 3 years kat sini inilah 雪 yang paling lebat dan tebal yang pernah ai rasa. Weols ni duduk area kanto yang jarang sangat 雪 nak turun taw....kira rahmat la merasa 雪 kat sini sebab area weols bukan macam nihon kai yang 雪 setinggi bumbung umah tue ngeee.

Sebab jakun turun lebat so merajinkan diri kuar tengah 雪 lebat tue sebab nak snap pic...sempat menari lalalala ala-ala hindustan kat atas 雪 tue awwww gedizxxx oke!


of coz kids paling happy...adam with tomodachi main 雪

seputih salju hari tue....sukerrrr....mix pics jer malas nak tempek 1 by 1 




nota ibu jari manis ai::enjoy ur weekend uols....actually ni scheduled n3*_____*









24 comments:

Hanamiko Sakura said...

wahh...putih melepak lah yuki tu... rasa nak makan je.... ^^

imie fatiema © said...

wow bilalah nak merasa gi sana..sangat seronok..cam nak jadi polar bear bila tengok snow tu hehe

PinQib said...

hoho.. bile la agaknye saya bolehhhhh nak main slji

ajumohit said...

Alahai Syoknya tgk Adam tu ;)

ieda said...

aloor syok nyeee main salji nie .. x sejuk ke dik ?? ;)

laskar pelangi said...

wah!!! bestnyaaaaa main salji~~ siap boleh baring2 lagi tu.bila la nak merasa semua tu agaknya...uhuhu~

jemarisuri said...

bestnya..tp tak sejuk ke?..betul kah time snow turun je sejuk lepas turun tak sejuk lagi?..

kalau blh sharing..

Ijah EmoTemo said...

noks!!! nikmat nya dpt main yuki kan?? cantikkk je semua kawasan memutih :)

happyichigo♥ said...

waaa nak gak baring atas salji

@tune® said...

aku plak feeling2 sejuk ni...grrrr

Asmara said...

nihon kai takde lah tebal setinggi bumbung ikutkan biasa2 je area sana tu. cuma tahun ni je salji extra lebat dr tahun lain. ;) tp kalau nk tau salji yg paling dahsyat di Jepun ni kat Hokkaido nun. hehe..

Juwita Jamaludin said...

Syok ayu.. Akak pun keluar waktu levat.. X tahan sejuk anak2 happy sgt main

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Juliet_iRa~" said...

wahh adam siap bring ea..best sgt la tu..hee

happy weekend sis!

Cik TeN10 said...

Tahun ni mmg pelik cuaca..kt sni pun yuki still turun..bila agaknya nk msuk musim bunga ni..pnjg pulak winter kali ni

Kamalia said...

time yuki turun lebat kat kanto tu,kat sini elok jela cerahnya..suka adam main yuki dgn kawan..

Cikgu Ma said...

kak, header vogue gilerrr..betul ke ejaan vogue tu..hehe

nnt balik m'sia kepal salji sket tuk saya ^)^

Hanis MY said...

kireii i loike

Juliet_iRa~" said...

good night k.ayu!hee

wahh tukar header dah ek?hee

mizzkechique said...

bestnya uols!!!

lizz said...

tak sejuk ker adam...auntie nak join sekali boleh...

Hanie Dew said...

Sukenyeee kat saljii.nnt blk mesia bole tapau tak.hahaha

Jue said...

best giler weh!!jeles nengok wuwuwu
nak gak men salji wuwuwu
#kena kumpul duit lg neh huhu

YONG JIAO XIU said...

hehe so ayu pun join adam main gak ke?hehe. tak sejuk ke adam baring tu, grenti basah baju.huhuhu..sejukkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...