♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, March 2, 2012

♥ 友達 ♥

AsSalam di hari Jumaat yang 寒い /sejuk & 雨/hujan, sungguh busy whole week sampai nak masuk blog tak sempat petang ni baru boleh merasa bernafas ngan sempura kot kihkihk. Banyak keja kena setel bab Adam nak masuk shogakko then event kat youchien memang terasa letih lately.



Last Monday Iryd & Pitt datang umah nak tumpang parking keta kat sini sebab nak gi ambil sis & bro yang datang visit theyols then today baru theyols ambil keta then start jejalan pusing nihon ke Nagano, Kyoto & Nagoya kot.


nilah family iryd but pitt tak der dalam pic sebab kalut kemas luggage....kawaii aichan @_@ 


Kebetulan theyols terjah masa lunch so sempat la masak apa yang patut...banyak jenis menu tapi sket2 jer ai buat....ngeee dasar pemalas khen. Gomen la ai tak serajin orang lain.


menu lunch 2 hari....kali ni buat menu orang kampung jer.


Iryd & Pitt bawa family gi jejalan Tokyo dan semalam theyols sempat terjah Disneyland...yang paling best thyeols kasi kat ai buah langsat from mesia....wahhhh rindunyer nak makan buah mesia...demand nak buah cempedak ngan rambutan ni agak2 kastam lepas tak ekkk ngeeee!


 お土産/souvenir from pitt&iryd terima kasih daun keladi....adam dapat t-shirt disneyland, ai dapat key chain disneyland, maggi & buah langsat hikhik...curlasttt bangat omiyage ni. Alhamdulliah ai bertemu ngan tomodachi yang tak pernah berkira.






nota ibu jari manis ai::sorry uols pada yang ai tak sempat nak BW tue...nanti ai terjah na lepas ai free oke...hugs ketat2 *____~










26 comments:

sabar kagawa japan said...

waaa akak rajin byknyeee menu......dpt langsat?? makaiii bestnyeee arituh nasib balik malaya dah bantai duku puas2...hiihih

Hanamiko Sakura said...

hahaha... insyaAllah kak,, kalau saya datang jepun saya bawak buah cempedak.. hihihi...

Munnafendy said...

mcm ni akak kate sikit???
banyak tu masak...rajinnya....yg kuning tu apa? puding eh...siap desert tau! isy3...

Asmara said...

pengsan tengok lauk! hihi.. bila la nk rasa air tgn ayu. ;D

Ijah EmoTemo said...

haishh teringin nk rasa apa yg uols masak.. nangis!!

comei baju mickey tu uols hahah

Cikgu Ma said...

sekarang umo bpe?

jemarisuri said...

byknya lauk..tak tau nk pilih yg mana...hehe

Liza said...

fuhhhh, rajinnya masak...nak ayam yg dok tertonggeng tu....hihihihi

Anum said...

sedapnya tgk makanan

kasihredha said...

banyaknya lauk pauk dan souvenir...best2

Hanis MY said...

sama cm kak as pengsan tgk lauk u masak... kellass muffin apa pusing2 topping dia tu terliur i tgk hehe...

arigatou beb... ni pun kat umah je rehat huhu...

アヌムちゃん said...

seriyes byk dah menu tu..huhu..
nak gak merasa air tgn k.ayu..tapi jauhh.huhuu

YONG JIAO XIU said...

menu best tu, paling terliur mmg la menu sotong tu.halamak kecur liur ni, my fav tu sotong..yummy..

imie fatiema © said...

mcm ni punya byk menu kata sket..terliur sehh..nanti saya dtg jepun bley singgah?

ajumohit said...

Sedapnya semua lauk pauk Ayu ni, mmg superb

ieda said...

rajinnyeee adik masak ..
sedap2 lak tuu .. wahh beruntung teman yg dtg rumah ;)

sitiezahim said...

fuhh langsat n megi yg mahal tuh kan..hihiiihh

happyichigo♥ said...

omg banyaknye makanan...kiut sgt omiyage t-shirt adam!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

makanan nampak sangat sedap~ dan baju miki mouse tu comel~ :D

Juwita Jamaludin said...

Salam ayu rajin masak.. Akak x serajin ayu masak byk jenis.. Akak suka massk nasi berperisa je.. Hihihi..:) nak merasa sgt air tanfsn ayu tentu sedap

PinQib said...

hoho.. dkat mesia ada rmbutan... ada manggis, ada mangga ada semua..

hahah.. kasi akak mengidammm

Juliet_iRa~" said...

banyaknya lauk kak!yummy~..heeee


wahh t-shirt disneyland best laa..hee..comel!hee..maggi dr malaysia tu y mahal tu k.ayu..ngeee

Kamalia said...

pitam tengok lauk pauk uols ni..
sangat rajin tu,tabik spring kat uols..

p/s:sedapnya langsat tu..kalau cempedak pun best jugakkan kalau dapat makan sekarang ni..huhu

Hanie Dew said...

Lauk lauk tu menggiurkan .hahaha..untung betul kalau batandang kat umah lady ayu ni

CikUna said...

nyum2 sedapnye... nakk... glurp...
Una pun act x sempat nak BW gak..huhu kalau sempat jer..

Jue said...

kira byk jugak ko msk tu weh..kalau aku belum tentu leh buat byk tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...