♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, March 19, 2012

♥ Sotsuen Shiki ♥

AsSalam , konichiwa uols,

Lamanyer tak terjah blog di sebabkan busy until last Friday then ai not feeling well now alhamdulliah just Adam down with fever and cough maybe sebab weather but nasib baik dah haru yasumi/ cuti musim bunga until next month. Sotsuen shiki / graduation day telah berlangsung ngan jaya dan meriahnyer on the last friday. Alhamdulliah tamat sudah zaman youchien/kindergarten untuk Adam, next month dah masuk shogakko/sek rendah. Sini masuk darjah 1 memang lewat 3 bulan from mesia.


Pejam celik pejam celik Adam dah 7 tahun auwww mak terasa berusia suda but kira ok la khen baru nak masuk 3 series anak dah 7 tahun ngeeee ni untung kawen muda auch melalut dah ni DUSH! Jom layan pics yang ai tempek na....*____^


 seawal 8.45am dah ready peace pose ngeee...ni baju raya tahun 2005...nasib baik masik elok kira badan ai tak berubah sangat la....


precious moment .

 nyanyian dari kohai...age 3-5...seriyesss berbakul2 tisu habis kat sini...habes makeup mak uwaaaa! sobs!








with sensei, mama tomodachi & encho sensei 

Adam kun with Shou kun

sijil youchien Adam.






nota ibu jari manis ai::malas nak type banyak2 tempek pics kira aci la ekk...gomen pada yang comment sebab ai tak sempat nak BW lagi...nanti ai terjah k....hugs ketat2 uols.....♥








33 comments:

azam said...

jadi anak jepun dah ...hehehehe

:) nice masuk darjah 1...macam anak saya

chekpid said...

so sweet..........tgk gambar pun boleh feeling :P
nasib gak pakai bulu mata pelesu...kalau pakai maskara, sebatu nampak eyebag mak..heeee

Liza said...

salam rindu ayu...sib baik dah sihat kan,alhamdulillah...
bestnya tgk pic2 kat atas, rasa nk g sana pulak....hihihihi

nazira said...

:)

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

ijayuji said...

Salam ayu! omedetou adam kun!!! big boyyyyyy! ehehe... mak mesti pearasan masih muda2 belaka kan kan kan :D kejap jer kan dah nk masuk sekolah, lepas ni bz kat sekolah pulak ya ayu :D ganbatte ne!

lieyalatif said...

BESTNYE SIS dpt tgk.....dpt tgk care mereka kat sane...

sis u look gojes okey....mmg nampak awet mude.....pandai u jage body!

Kamalia said...

ekeke..mak pakai vulu mata pelesu ke..tak nampak aih pelesu nya..
sangat sedihkan bila anak dah habis youchien..ai next yearpun esti camni jjugak..huhu
psstt..salute sama uols babe,baju raya tahun 2005 still bole pakai lagi tu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahaha (gelak guling2 ni)
pakat usha vulu mata pelesu ai ker????? actually ai x pakai pong just sesaja jer type gituew...if pakai harus mata lagi malatop gituew...pepagi buta x sempat nak belek lelama tang vulu mata pelesu la ....hampunnnnn"!

LuN@_aiDi said...

byknyer cikgu die dpt bunga(: hehehe

ieda said...

syoknyaa adam .. ada pengalaman ambil sijil macam stail ambil diploma budak2 kat sini tau adik ..

sure hebat dan meriah nie .. tgk dah tahu siap ada nyanyi2 oleh bdak2 nie .. sungguh manis pengalaman LC di perantauan nie .. nak2 jepun ..

tudiaaaa sensei dah ujan .. uhuhuh sedihhhh ..

Asrul "iLham" Sany said...

alalala chumeinya pakai kostum jepun super kawaiii :D

ajumohit said...

Tetiba rasa sayu plak Ayu, moment yang takkan dilupakan, Adam dah besar ye, belajar pandai2 tau

yatie chomeyl said...

SN cuti 4 bulan dr hoikuen pun sensei di anangis beria, ni pulak adam yag dh habis belajar. sensei2 kat sini mmg penyayang kan...diorg nangis tu yg buat kita nangis sekali tu

jemarisuri said...

muka anak ayu pun dh jadi cam jepun dah...hehe

Nieza said...

assalam ayu, besar dah anak bujang ayu yer.tahniah adam semoga berjaya dunia akhirat. cantik berbaju kurung ayu..akak lama dah tak pakai baju kurung sejak dok sini..masa raya jer nk pakai pun entah ke muat ke tidak lagi tak taula...hehe

Asmara said...

selamat masuk sekolah rendah Adam-kun. 1nen baru belajar mamcamana nak bersekolah dan perkenalan subjek2 yg kene belajar sepanjang tempoh persekolahan. hehe..
*header cantik!

mizzkechique said...

uols,gurl yg rmbut panjang tu muka melayu la.. hehe

シャイマ said...

sotsugyou omedetouu adam kun! sejuk nyeeee pakai baju kurung!!

Anum said...

so sweet

Cik TeN10 said...

haha nangis sampai rosak bulu mata.. naseb baik tak terkeluar bulu mata tu kan.. hahahh

ahahh fatin kat sni pun dok ulang pakai baju kurung yg sama je la.. baju raya last two years kalau tak silap.. tp still nmpak cntik sbb pakai jarang2 skali kan.. sotsugyoushiki 24 ni pun hentam pakai baju kurung yg sama jugak.. ngee

btw omedetou utk adam ! =)

Mak Wardah said...

Best, suddenly blogwalking here. Salam perkenalan, nice blog & luv sharing your family life in Japan

Hanis MY said...

omedetou adam... i penat sikit la ni wuwuwu byk gheja... wahh adam no okaasan menten cun sepanjang masa i loikeee...

et said...

i plak sedih tengok gmbr depa bagi bunga kat cikgu tu...

Jue said...

baju raya thn 2005 msh muat?perghhh slim ko!haha neway, ko mmg nmpk gojes dear

cikgu dia mcm artis kena serbu ngan bebudak

ko nye tangisan smpi sini dgr #tetibe

Amie said...

manisnya mama Adam pakai baju kurung 2005 tu... he he he maintain aje bodynya ye... laaa sampai nangis2lah pulak... rasa nak ikut nangis nih... uwaaaaa....

PinQib said...

adam ni nak pindah sekolah ke ape?? memang dia nanyi dalam bahasa japan ke?

kasihredha said...

encem ar adam...sure cikgu pun sayang dgn adam kan.
Sampai nangis cikgu2 tu sure diaorang sayang pd murid2nya..jarang terjadi kat msia nih :)

YONG JIAO XIU said...

hehe patut la, dr jauh ku lihat baju kurung,igt td pic kat mesia.
ececeh..slim lagi tu. tak gemuk la cengitu. gimik lebih kata dah gemuk ya. huhuhu jeles ni, suma org selim ni,best je cari baju.
congrats to adam, oh jeles kat cikgu tu dpt byk bunga!nak sama, sapa nak bagi ni ya?

Hanie Dew said...

Comel adam.besar mesti hensem...ambik gen sape latew..hehehe..siyes grand giler konvo youchien kat sana.

Auuww..sesaj napas kne hugs kuat kuat.kekeke

Teratak Hami said...

bestnya jadik Adam. Banyak memories di Jepun. Nanti dah besar nanti bolehlah dia jejak kasih pada sensei2 dan kengkawan masa youchien.

Akak grad pun takde gambar dgn classmate ramai2 :( terasa ruginya.

Liza Razak said...

yeay...adam dah grad kindergarten..suka betul tgk gambar2 kat entry ni :)

c'axoera ヅ said...

Comel rambut kinting kat hujung hehehe

Juliet_iRa~" said...

heee adam comel..:)

sedihh je bila da habis tadika..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...