♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, March 5, 2012

♥ MiNi Hapyokai ♥

Event last Friday kat youchien today baru ada mood nak update. Untuk class Adam & tomodachi kali ni buat kat hall youchien. Layan pics jer ekkk...sungguh tak de mood nak mengarang  kali ni becoz ai not feeling well. Lepas habis event ada plak Thanks Greetings untuk parents di sebabkan darl ada meeting so tinggal ai kena bagi speech....berpeluh and nervous dup dap dup dap last ai mix jadik la speech ROJAH eng+nihongo hikhik.



















Sedey plak bila tahu ni last month Adam kat youchien lepas ni masuk shogakko plak....sure dia rindu sensei & tomodachi lepas ni. This weekend ada plak lunch sempena Adam habis belajar kat youchien buat kat hotel ...ai kena dance lagi uwaaaaaa badan keras kejung ni tak sukaaaaa but di sebabkan darl pancing ai ngan hadiah yang ai suka so terpaksa terima gak....sebab hadiah tue sanggat la berbaloi selalu dapat setahun sekali jer jeng jeng jeng.♥ ♥ ♥ 





nota ibu jari manis ai:: Teringin nak berkenalan ngan silence reader ai from US sebab ai notice setiap kali ai update new n3 sure ada visitor from US....sila2 kenalkan diri uols...jangan malu-malu cat ekkk sebab rasanyer ai tak follow blog from US pong...hentak kaki nangesss @_@.















33 comments:

Anum said...

cutenya sis
bestnya dapat tgk live nie :)

azam said...

mmmm.....bagusla aktiviti anak² kat jepun ni

Kat Malaysia susah skit, semuanya nak kena bayar mahal² nak join...HEHEHE

hazila said...

Ayu,
Visitor dari Shah Alam tak kenal ke? hehehehehe...

SEPHIA said...

besh nya jadi Adam! :)

Fatin Mraz said...

ni yg buat ai nak ke jepun gaks nih..

p/s: mm..anon dari US, sila munculkan diri ya~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

berbeza dengan aktiviti murid2 kat msia.. :)

Diana @ bilakukatacinta said...

cute je bila pakai seragam camtu.. eh..maknya taknak try skali ke???

sabar kagawa japan said...

kak ayu suke tgk kodomo kt youchien dulu slu je intai2 ....kt sini kodomo dr nihon dah bijak speaking..rs xbest plak....ermm bile start hina matsuri tuh..tgk patung terigt plak hina matsuri sanguup jelajah kampung dgn xmandi hihih..

p/s: kite pon ade yg slu skodeng dr us...tp xtau lerr sape...jeng jeng..

Teratak Hami said...

Banyaknya xtvt youchien Adam even dah habis sekolah ek?

aanie said...

nasib baik x campur rojak speaking malay skali...hehe..
best tgk aktiviti adam...

Papa Mifz said...

wah hebat la budak2 tuh semuo...:)

Asmara said...

odaijini! seronok Adam, ramai ke tomodachi dia yg sekelas kat shogakko nnti?

imie fatiema © said...

bestnya nengok bebudak ni..hambuii dear,header tukar ari2 erk..

mizzkechique said...

ektip n cergas btl anak² jepun tu..

Hanis MY said...

wahh adam sangat berbakat.... eh mana ada badan u kejung i rasamesti u terror menari wewitt pandai darl u pancing dgn hadiah hehe...

Hanamiko Sakura said...

seronoknye tengok adam-chan dengan tomodachi dia...

hehe, tetibe teringin pulak nak tengok adam-chan cakap nihon.. ^^_

si ngokngek said...

fuyoo besy gila,dulu pernah tgk kotak besar tue ky bilik jasmani..tp cg tak pernah suruh try pulak..jelous kt adam

CIK JATT said...

cute. sweet. dasat. fantastic. semuala. sukanya i tgk. adam is sooooo lucky dapat sekolah kat jepun. jeles la autie. hehe

ieda said...

wahh bagusnyaa budak2 nie
sungguh2 bersenam nie ..
dpt tgk live layie ;)

aleen aiden said...

waa ada lompat2 tu belajar gimnas ke apa kak? kewl nya!

Ijah EmoTemo said...

adam sgt bertuah sbb ada byk sgt aktiviti dkt tadika dia eh? heee!

lizz said...

seronoknyer tengok dierang beraktiviti cam ni....bestnyer...

sitiezahim said...

hehehe i pon nak jadi silent reader u gak la lepas ni...hik hik hik..:P

kasihredha said...

bestnya adam
ada kenang2an nanti bila dah besar

Totie@Tomy said...

adam di kelilingi kawan2 jepun..suka tengok adam..

Kamalia said...

for sure uols boleh menari..eh,uols nak menari ape nanti?suh darl uols record nanti tau..ai nak tengok..
ai tahu hadiah ape..;p

Munnafendy said...

untungnya bebudak jepun, diorang punya aktiviti tak macam kat sini.. =.=*

Aziela said...

Alahaii....cmelnyerrrr Adam. Nampak dia sangat gembira... Mesti Ayu feels terharu+happy+proud kan... I've been in that feelings...hehehehehhehe

Hanie Dew said...

Waahhh sis bole speaking nihon. Agak agak silent reader dr US tu org mesia tak..

CikUna said...

Weeeehuuu.. Adam Chan sangat berbakat nih.. boley menyanyi & bergimnas... ngee

Jue said...

wah adam!!untung weh jd adam
nanti dah besar boleh cite ckp tinggal kat japan kan
aku nak pindah japan gak!!

ko kena dance?gasak je haha

YONG JIAO XIU said...

hadiah apa tu?hehe wat tarian inang je. haha. joget2 kiri kanan je. haha.

happyichigo♥ said...

kakkoi adam!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...