♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, November 27, 2010

♥ yipee dapat hadiah *@_@* ♥

hary nih ke Sano Outlet lagi, rasa baru last 3 week kami pergi.

itew hary pergi just belek nak handbag yang mana kat coach masa bufday nanty.
tapy hary nih dah dapat...awal khennn :))
but sket frust sebab yang idaman haty tak dapat, my darl dah tanya nak yang mana, ai pow dah tunjuk tapy dia macam tak berkenan katanyer kecik...uwaaaaa!
pelik kan yang nak pakai ai tapy dia yang pilihkan....dia cakap hadiah bufday just accept dont demand hukhukhuk.
darl arigatou for this handbag... luv it so much ....every bufday wishlist mesti handbag,may be next year i should change with another item ;-p


last 3 week kita orang pergi handbag nih ada discount 30% tertiba hary nih jadi 50% perhhh cepat giler price down ek....kira ok la below 1K after discount..rega asal 6man lebey dapat 50% so kira 3man lebey jer bayar...untung kan, itew yang best kalau ada outlet. handbag ni totally my darl yang pilih. Next bufday nak gucci pulak (senyuman paling menawan nih...agaknyer dia kasi tak?) hahahaha.

balik dari Sano outlet singgah kat Toys r Us ...mama dapat hadiah adam pow nak juga...so dia pilih shinkansen ..adeh tak tahu dah berapa banyak densha ngan shinkansen ada kat umah tue...beli lagi buat penuh umah yang sekangkang tikus tue...o(^▽^)o

Most Beautiful Memory ♥♥

3 comments:

iskandarzulkarn9 said...

nice story...:-)
sy da follow blog anda jge..
thankx~

kew_chop said...

salam kenal. saya follow blog yea. dtg yokohama jemput datang umah (^o^)

♥L@dy @yU♥ said...

IZ::ai kenal ur mom ku mastom khenn

murni kan...arigatou sebab follow
kawan ida rite :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...