♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, November 7, 2010

♥ Tired ♥

Bangun hary nih memang tired sangat kaki & tangan kanan lenguh maybe gara² drive semalam rasanya. Dah lama tak drive lelama & jauh. Jadi diri pow jadik malas but my darl request nak makan nasi briyani pula, terpaksa masak juga la.
Trend our family memang suker giler ngan makanan yang pedas, habit tuh tak dapat di buang. Lagi pedas lagi kick gitew :))
Kalau masak nasi briyani ini kena masak 3 pot beras sebab my darl mamang hantu briyani...heran betul..habis la diet dia hahaha.
Kalo ikut every 2 week masak nasi briyani (x der istilah J.E.M.U
)

d(^_^o)

(nasi briyani ngan ayam masak merah,kari daging)

Most Beautiful Memory ♥♥

4 comments:

IDA said...

nasik beriyani ni sedap..cuma pedas sikit je hihi :-)

♥L@dy @yU♥ said...

hahahaha yg nih buat x sepedas hary tuh sebab perencah tinggal sket jer :D

FaiHash said...

wahhhh..hebat lah yuols ni bab2 memasak kan..ai loike...terliur meh.. T_T

♥L@dy @yU♥ said...

yuk kiter x cekap sangat la...
ader ramai kengkawan yang pandai dari ai bab masak nih :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...