♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, November 10, 2010

♥ geram + buhsan ♥

Semalam berangin satu badan ai berlarutan sampai pagi nih, bila kawan bagitahu yang ada orang copy my pic buat fake fb account. Sempat view kejap sebelum ai message kat center cakap ada orang guna my pic without permission. Then pagi nih center cakap dah block that account...perhhhh berasap telinga geram la...kiter nih bukan la retis ker apa...nak kata lawa jauh sekali why la dia tempek gambar ai dush dush.....ok ai nak share citer semalam plak...nothing special but im bored rite now...so tulih blog alrite juga khenn!

pic nih ai snap masa petang semalam...cantek rite bulan tuh...:))..indahnyer ciptaan Allah.

semalam my darl bawa balik takoyaki, rasanya dah lama giler tak makan, ai sempat makan 1 biji jer adam 3 biji balance my darl habiskan.


Dah lama simpan hajat nak bikin takoyaki sendiri tapy until now tak kesampaian lagi hehehehe.


yang ini plak peberet adam...wajib my darl beli *@_@*

Most Beautiful Memory ♥♥

5 comments:

FaiHash said...

alahai , sian nya sis siap org buat fb fake guna pic yu T_T aiseh. mcm2la org sekarang..

err yg doraemon tu hapekah? heheh.

IDA said...

ayu,takoyaki beli mana?Gindaco ke?kalau Gindaco sosnya takleh mkn... Kebykan sos takoyaki xleh mkn.kalau ida buat takoyaki sendiri guna sos okonomiyaki je.kalau beli mmg letak mayonis jela..sos tak letak.balik letak sos kat rumah :-p

♥L@dy @yU♥ said...

ijah::dlm doraemon tuh ader coklat mcm beretih tuh...ntah x pernah raser

ida::nope bkn kat gindaco...nih ada org india muslim buat kat ito :))

FaiHash said...

errr...kalau cmtu sila kirimkan dkt ai..nk rasa jugak..muahahaha

♥L@dy @yU♥ said...

bley jer lagipow murah ¥100 jer :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...