♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, November 17, 2010

♥ketagih crepe ♥

dua tiga hary nih asyik ketagih nak makan crepe jer...tataw sebab apa :-p semalam kuar gi harvest walk.... wah dah meriah lampu sana sini nak celebrate Xmas nanty...

sampai dalam cawan pow dia orang letak Xmas trees ...adam excited nak snap pic walaupow hujan renyai masa tue....dalam pukul 6.30pm. Lepas tue mencari crepe jumpa gak akhirnyer.....

beli 1 ¥390 jer...sedap walaupow sejuk hahahaha....orang jepon memang hantu crepe. hary nih kuar lagi walaupow raya hahaha...tak rasa macam raya pow :D... kali ni gi Jusco ingat nak beli crepe lagi kat baskin robbins tapy masa gi tue awal lagi 10.45am...crepe dia org jual kul 12-8pm adeh terawal plak tak der rezeki nampaknya...

kat sini banyak choice dari kat harvest walk tuh...tak mahal mana pow...beza ¥90 jer...oishii sou disebabkan keinginan nak makan itew tak kesampaian terpaksa la buat window shopping....tapy adam cakap nak main plak...kat luar hujan so nasib baik kat dalam jusco nih ada tempat main untuk budak². kat depan playground tuh ada kedai yang jual macam² yang pelik suka ai tengok...dalam cakap nak window shopping tue terbeli jugak 2 3 benda *@_@*

Most Beautiful Memory ♥♥

2 comments:

Suzi said...

salam kenal,

thx singgah blog perutkenyang. :)

crepe memang sedap...mmmm dah lama tak mkn...

♥L@dy @yU♥ said...

hai suzi
ai suka singgah sebab suker tgk org pandai masak nih...leh share resepi gak :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...