♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, November 2, 2010

♥ meggi ♥


last month terasa giler nak makan meggi kari so di sebabkan stok meggi from mesia dah habes terpaksa la order kat baticrom.
Ingatkan meggi yang samer macam makan kat mesia tuh ropanyer tidak....tipah tertipu lagikkk...dush dush :((
Yang di order memang meggi kari tapy yang india punya style....tekak ai tak buley terima coz tak sedap hukhukhuk...dah la jual ikut bungkus so sebab tamak beli 10 bungkus last meggi tuh tak der saper yang layan...haiyaaa keciwa lol.


(samer tapy tak serupa)





Most Beautiful Memory ♥♥

2 comments:

IDA said...

huhu siannya.ida selalu kalau teringin beli brand EZee kat kedai halal.yg ni made inmalaysia n rasanya lebih kurang maggi curry msia tu la

Ayu Rosniza said...

oklah ader kat kedai halal....nih ayu harapkan kat baticrom jer la...x per nnt bln 1 blk mesia ai nk borong stok meggi hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...