♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, November 11, 2010

♥ cherita hary ini ♥

Tataw nyapa hary nih jadi pemalas giler nak bangun pagi bukan sejuk mana pow. Lepas breakfast lebey kurang pukul 10.15am kuar rumah ingat nak beli barang dapur tapy kesudahannya jadi window shopping plak. Pergi york benimaru lepas tuh jejalan kat harvest walk masuk kedai G.U mata jadi berbinau sebab banyak baju cantek²...mak suka nyah hahahaha
but dah promise ngan my darl tak nak beli apa
² pow tapy tak kesampaian bila tengok glove ngan hat yang kawaii tuh...terus sambar tanpa fikir banyak huhuhu @_@


memang senaja beli glove color hitam sebab tak de
r lagi color nih...lepas nih nak cari pink color plak muahahah....murah jer ¥350 jer.

yang hat nih memang nampak stylo giler rite...ai suka benda yang chomey gini :)) tengok ayumi pakai kawaii hahaha...motip feeling retis? :D Lepas tuh masuk ABC mart waduhhh bisa iman bu
ley jatuh gini...canteknyer boots, kasut for winter tapy boots ai dah ada 3 kalau beli lagik tak muat dah nak letak dalam almari kasut tuh sedeyyyy. But ingat nak ajak my darl gi outlet kat Sano this weekend hahahaha (gelak jahat nih).

Lepas balik masak asam pedas ngan bihun goreng
....request from my son nak makan cucur jagung so bikin juga la. ai bab nak buat bulat cantek² nih memang fail arghhh....rupa tak lawa tapy janji rasa melatop tak gitew :)). Cucur jagung kali nih ai buat lain dari selalu mix ngan serbuk cili sket sebab tuh color jadi merah sket :-p

Most Beautiful Memory ♥♥



4 comments:

FaiHash said...

curlast uols okeh? vogeh3x sume. ai loike :pompom:

♥L@dy @yU♥ said...

bergediz ai yukkk hahaha
big boss x tgk lagik
oppsss!

FaiHash said...

muahahahaha...beli tak tunjuk dkt bigbozz ke nih khenn.. hahaha

♥L@dy @yU♥ said...

kena pot pet pot pet dah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...