♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, November 13, 2010

♥ Tired Weekend ♥

Hary ni ai kuar pergi Sano Outlet tak beli apa pow cuma pergi window shopping usha apa yang patut. Actually tujuan utama nak gi coach outlet la, my wishlist for my bufday next month. Early rite but my darl cakap nak celebrate awal sekali bufday adam :)).
Ai ada berkenan ngan 1 handbag coach tu bila tengok kat website hary tuh... sebab tak puas haty tengok gambar nak gi belek sendiri. Lagi best gi outlet sebab ada discount...tapy lain plak citer bila darl cakap handbag ai tu kecik tak berbaloi beli sebab mahal (ada patut?) so dia decide nak beli handbag lain (meaning yang besar dari handbag ai suka tu) uwaaaaaaaaaaaaaaa!
dia cakap present from dia kena accept jer....uwaaaa lagi :D
tapy kami tak beli lagi insyaAllah lagi 2 week...itew pow wait n see handbag mana dia nak kasi :))

All picture taken from Iphone camera (sorry if x clear or blur)
lama juga kami kat dalam nih belek semuanyer d(^_^o)
crocs nih my sista suker...ada lagi mahal dari kasut Adidas or Nike (now banyak kasut 4 winter)
masuk plaza borong junk food jer semua dari obesea...nak gi makan kat food court tapy full tak de seat nak duduk :(

masuk gucci make me crazy hohoho
masuk outlet adidas tertiba jatuh chenta sama kasut ni...kawaii rite (feeling muda belia hahaha)

Lepas puas pusing kat Sano outlet kiter orang gi Ohira san koen kat Tochigi...ingatkan macam koen(taman) biasa tapy T.I.D.A.K. Rupanya koen ni kena panjat 1000 anak tangga sebelum sampai kat atas....
memula tue semangat gak sebab dah sampai half 150 anak tangga dah then my darl cakap `are u sure nak naik ni? `ai cakap la tak kan nak turun sebab dah half ni. Ingatkan mampu rupanyer TIDAK sampai kat aras 03KM dah penat macam lari marathon jer. Ai jauh ketinggalan adam & darl kat atas ai kat bawah lagi. Tak mampu nak naik dah... SUMPAH tak akan gi lagi koen ni. Memula sejuk lepas naik 300 anak tangga jadi panas satu badan....TIRED :((
adam cakap `mama adam letih la perut adam sakit naik tangga tuh` ciannyer dengar nyesal pergi uwaaaa~

Lepas turun dari koen tuh terus cari tempat makan very hungry....so pilih Jonan-Shokudo sebab ada nasi.Ai letih nak balik masak plak.
gohan tabetai...yummy

Sampai umah terus lena 2 jam, ai nih jarang tidur siang sebab if tidur, malam nanty susah nak lelap mata tapy sebab letih terus ZZZZ...dinner pow tak larat nak masak so beli bentou jer..rice,egg,crab,salmon...itew tuh oishii sou plus hot milk :))


Most Beautiful Memory ♥♥

5 comments:

FaiHash said...

yu sempena birthday ai next year...sila belikan henbeg gucci utk ai *malu*




larikkk

♥L@dy @yU♥ said...

yuk ai pow x merasa gucci lagik...:((
ingat next year kena up sket wishlist tuh
sila request pada yang terchenta yer gucci tuh...*wink*winK*

IDA said...

bestnye jln2.penat tengok naik anak tangga byk2 gitu..exercise dihari minggu hihi..kalau saya mau pengsan dgn nk menngendong sikecik lagi :-)

♥L@dy @yU♥ said...

until now kaki still sakit kat belakang nih
serius nyesal g ida...uwaaaaaa....adam n njb ok jer ai jer letih lebey hahahaha!

Che'gu Anuar said...

Patut mcm turun 3.2 kg.. Hahhhahaha.. Bagus la.. Senaman tuh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...