♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, November 25, 2010

♥sukerrr ♥

cerita bab crepe tak habis lagi, hary itew teringin nak makan crepe from baskin robbins tak kesampaian sebab tak buka lagi then semalam merajinkan diri kuar tengah sejuk² gi jusco nasib baik ader lagi....dah sejuk beli lagi crepe ice cream hohoho....lega buley makan akhirnyer :)) macam mengidam orang preggy gayanyer :-p

ai beli strawberry flavor just ¥450.....oishii sou


kat sini ada jual kek ice cream ...nanty buley try sebab kena tempah dulu.

hary ni jejalan kat supa jumpa kuali yan
g sangat chomel....berkenan ai tengok tapy kuali ni untuk dapur electric saja...so yang pakai dapur gas tak buley guna :((

kawaii rite ai suker yang luv itew *@_@*

confuse kenapa gambar nih di upload??? sebenarnyer masa stop kat traffic light ai tengok pokok buah pisang kaki....daun dah luruh yang penuh buah pisang kaki jer banyak giler buah dia...tapy dalam pic nih tak clear sebab guna Iphone jer snap....

Most Beautiful Memory ♥♥

2 comments:

Aishatul Mardziyah Abdullah said...

apakah itu buah kaki??

♥L@dy @yU♥ said...

awat ang x buat pembetulan kat aku mimi
tertinggal pisang daa
BUAH PISANG KAKI hahahaha :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...