♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, November 15, 2010

♥nO title♥

semalam semangat nak buat ayam bakar lepas tengok resepi ros(JMC)...best ikut resepi dia sebab detail siap ada tips sekali sebab tuh jadi mudah :))

tapy ayam ai tak berkilat macam ros pow hahaha maybe sebab kurang honey kot :-p
kentang putar pow tak sempat nak letak kuah black paper sebab both my hero very hungry @_@.
Lepas itew try pula buat kuih vadei, kalau ikutkan ni makanan peberet my lil sista. lepas tengok kacang dal dalam stok banyak lagi so try buat sikit dulu takut tak jadi...alhamdulliah menJADI gak kuih vadei ai :))
entry hary nih citer bab makan jer d(^_^o)

Most Beautiful Memory ♥♥

2 comments:

ladygagah said...

omg!
parpu ehh..
suka..suka..suka!!
:))

♥L@dy @yU♥ said...

arr parpu
feeling best sket
tuh guna ayat kuih vadei hahaha
ai dah tahu buat sis
yipeeeee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...