♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, November 19, 2010

♥♥ 5 reasons why i hate winter ♥♥

antumn kali nih rasa pendek maybe sebab summer this year agak panjang...
now dah start hujan mean dah nak tukar ke winter
sebut bab winter memang tak suker la sebabnyer ::

kulit akan keras seperty kertas...buruk hocay
kena pakai baju berlapis-lapis
sometimes terbabas tak mandi sebab sejuk giler hihihi
makanan akan cepat sejuk dan keras
kuku kaki tak bermaya sebab asyik berstoking jer


hary ini semangat nak memasak lagi hahaha...so hary nie buat banyak menu sket.....nasi goreng kampung,chicken ball,agar-agar lumut & apam coklat pisang...sempat juga buat frozen nugget... nih tengah rajin sebab bila dah start winter jadi malas nak masak sebab kitchen adalah tempat paling sejuk :((



Most Beautiful Memory ♥♥

5 comments:

FaiHash said...

nak merasa winter...nangis!

♥L@dy @yU♥ said...

Mari la dtg
Merasa mcm maner sejuk yukkk
Hateeeeeeeee (^ー^)ノ!(◎_◎;)

ladygagah said...

rajinya masakkkk..
sedap!!

♥L@dy @yU♥ said...

sis lupakah kamo akan kerajianan kakakmu ini?
hahaha
motip sgt khennn

happyichigo♥ said...

dira ni tak pernah merasa winter so walaupun ramai kate benci winter, dira naaak jugaaak..hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...