♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, April 11, 2012

♥ WW (10) - S@kura @ 小山 ♥

Tak sempat nak berhanami lagi sebab sakura dah mankai / blossom. Hope this weekend tak luruh lagi *____^









nota ibu jari manis ai:: tahniah DYMM Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah atas pertabalan baginda sebagai SPB Yang Di Pertuan Agong Malaysia ke - 14, dan juga DYMM Sultanah Hajjah Haminah Hamidun sebagai SPB Raja Permaisuri Agong. Sebagai rakyat Kedah ai berbangga kerana baginda menjadi YDP kali ke 2,  Dirgahayu Tunku. 









25 comments:

Aju Mohit said...

So nice those pics, seronoknya bercuti hehehe

Liza said...

salam ayu...cantik pemandangan kat sana kan, model bunga tu pun cantik jugak....hihihihhi

imie fatiema © said...

uii rase nak catwalk bwh pokok tu sambil posing2..aduii sgt cantek la yang.

Cik Awin said...

ya allah...cantiknya kak...bila la agknya sy nk sampai sana, nk rs suasana camtu :(

yatie chomeyl said...

kat sini dh tukar jd daun dah bunga2 itu nasib baik dh posing habis-habisan

Asmara said...

Cantik! sempat lagi nak berhanami kat Tohoku. ;)

ijayuji said...

Salam ayu!! nanges** uuwaaaaa... sgt cantekkkkkkk! tahun ni cepat mankainyer ya? makin lama mcm makin awal mankai n luruhnyer, rinduuu sgt2!

jemarisuri said...

wahhh sangat cantik...teringin nak pegang bunga tu...huhu...

Teratak Hami said...

Cantik ... chodo ii nak berhanami.

mizzkechique said...

subhanallah.. indahnya ciptaan tuhan tu.. cantek sgt...

somuffins said...

Sekali lagi nostalgia ..

Teringat berlenggang kangkong dibawah pepohon sakura.

ieda said...

cantiknyaaa dikkk
kalau dpt kesana bercuti bestnyeeeeeeee ;))

Hanis MY said...

kireiii naaa... i loikeee...

wawa abdullah said...

canteknye sakura.. pic pun cantek2.. :)

ainnoraini said...

cantiknyee...
semua gambar tu cantik tau...suka la nengoknyee...

シャイマ said...

kireii sangat sakuraa tu dah mankai! sini lambat lagi sobss/.ntah2 kitorg kat msia dah. sedih!

Amie said...

Assalamualaikum Ayu,
cantiknya pemandangan... tenang dan rasa damai di hati!

Ijah EmoTemo said...

shantek sgt gmbr2 ni!!!

aisha said...

cantikkkan sakura ni..tak jemu melihat setiap tahun..bile dah balik msia, tkdela nak menikmati sakura ni lg..hihi :p

Nadiah Sidek said...

cantik!

Hanamiko Sakura said...

my favorite flower.. sakura!!

nyonyacyber said...

giler best!!!!! aku harap tahun dpn aku dpt ke sana !!!! insyaallah

Juliet_iRa~" said...

cantikkk sgt!

sakuraaa..heee

happyichigo♥ said...

cantiiiik

Hanie Dew said...

oh.sakura.cantek gilerrrsss..
kalau nak berhanami tak bole time sakura mankai kew.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...