♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, April 3, 2012

♥ Sotsugyou Omedetou `adek` ♥

卒業 おめでとう / Congratulations on your graduation ♥♥
To my younger sister alhamdulliah dia dah grad last week. Syukur sangat sebab dia dapat anugerah dekan every semester tak pernah miss purata CGPA 3.85. Susah nak dapat anugerah dekan ni tapi lagi susah nak maintain kan every sem that why ai so proud of her.


adek with kesayangan hati weols umi & abah...miss theyols ketat-ketat. Ai ngan adek muka lain sangat khen??? 


Dulu ai kasi dia digital camera sebab dia request then sepatutnya kali ni nak bawa dia jejalan 日本/Japan tapi ada hal tak dapat di elakkan so inshaAllah ai balik cuti this August ada something for her. Kali ini kasi surprise sket...dia pun tak tahu apa benda ituew...but ai rasa berbaloi la kasi BENDA ituew atas penat lelah dia study tue....ngeee!


banyaknyer dia dapat flowers & bear....kawaiiiiii...jelezzzzz!! omedetou sis♥












27 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah buat adik....

apakah seperais itu ya?

azam said...

sekalung tahniah...rajin² ye

So Shy Lady (SSL) said...

wow genius tuh... congrats buat bliau! apalah agaknya kkk nk bg ye? jeng3x

Azian Elias said...

congratulation gakk..

yatie chomeyl said...

woh hebatnya adik u, dean list tu *clap clap*

シャイマ said...

hebat2 tak pernah tgk sotsugyou shiki malaysia live. meriah kan malaysia punya! adik kak ayu umur berapa?

ijayuji said...

Omedetou buat adik ayu! Tumpang gembira tgk ayu happy :), apakah itu hadiahnya?? Teringin nk tahu tp kena tunggu bulan 8 lah eak hihihi.... Muka adik ayu chubby n putih sikit kot nk bezakan dgn ayu :D but both ttp comelll ;)

Hanamiko Sakura said...

taniah untuk adik kak ayu ^_^

Asrul "iLham" Sany said...

selamat menempuh dunia pekerjaan :D

Teratak Hami said...

Tahniah... alhamdulillah.
Akak tak tahu le CGPA berapa yang bagus sbb asyik lupa jer nak kaji tapi sebab dah dapat Anugerah Dekan kan, pasti gempak. Bangga mak bapak awak.

* Senyuman Sama :-)

lieyalatif said...

ALHAMDULILLAH.....sejuk perut mak u sis...mintak2 le anak2 i bijak mcm adik u sis.....suke bace kisah2 org berjaye nie....

aanie said...

terernya adik ayu....

mesti dpt henbeg coach...hehehe....

ayu, dah lama nak tanya kawai tu apa ek?? selalu dgr org sebut....

Fatin Mraz said...

grad with flying colors~~~

congrats ~

PinKy MoMMa said...

masa konvo la nak kumpul munge dan mr bear banyak2 hehehe..tahniah utk adik kamu ;)

psstt ai ngan my adik pun tak sama muka ooo ;p

Nieza said...

Tahniah utk adik ayu..best banyak dapat bunga tu:)

ajumohit said...

proud of you my dear, bijak2

Ros said...

Assalamualaikum Ayu,

Hebatnya adik Ayu ni.....tahniah la ya....

Liza said...

tahniah buat adik ayu yer...hug ketat2...hihihihi

Kamsiah said...

tahniah buat adinda tercinta tu...mmg susah nak menten pointer 3.5 ke atas...

Amie said...

Tahniah buat adik Ayu, mesti dia rajin study tu...3.85 tu kira dah cemerlang sangat!

Nadiah Sidek said...

setiap semester dapat sijil dekan? hebat! semoga adik ayu terus cemerlang duani akhirat..ameen..

tahniah! :)

sitiezahim said...

fuh tabik la..hehe...
p/s: aa lain sket muka dia..hehehe

imie fatiema © said...

tahniah juga,tabikkk springgg okey.

Kamalia said...

tahniah buat adik uols naa..sangat bijak DL every sem..

mizzkechique said...

tahniah buat ur sis.. dia comel la..

Aisha mimi said...

ros..adek hang blajaq kt mana?? kot sma ngn bakal adik ipaq aku yg convo baru2 ni gak..hehehee

Hanie Dew said...

omedetou to ur sis. pandai nyee die..

waaahh untungla mesti dpt 'sesuatu' yang da bomb..huhuuuu~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...