♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, May 31, 2011

♥ Sayonara Mama Ida ♥



Mama Ayu & Mama Ida (aibaikan muka bolat ai itew)


N3 khas buat mama Ida yang akan kembali for good ke Mesia malam nie. Memula di beritahu yang dia akan balik for good memang terkejut giler masa tue dan bila tahu reason baru faham. Ida merupakan salah sorang teman bicara ai kat Nihon ni ...memang best ada kawan yang tak busy body hal orang lain sangat humble dan yang penting pandai masak @___@!


So nak say TQ to my lecturer Mr Yen yang introduce Ida kat ai...masa memula sampai kat Nihon awal tahun 2009 Mr Yen yang suruh add Ida kat FB dari situ kami kenal dan mesra :D. Nampaknya besar pengorbanan Ida kali ni terpaksa PJJ ngan Nuar untuk tempoh 2 or 3 year bukanlah pekara mudah. InsyaAllah doa ai moga Ida cekal dan tabah menghadapi demi masa depan Aiman.



masa mama ida & family datang lepak kat umah for da 1st time



But agak keciwa sebab tak sempat jumpa Ida kali terakhir maybe next year ai balek cuti kat Mesia leh singgah kat umah FIL Ida kat Taman PKNK ,nasib baik tak jauh dari umah ai kat Alor Star tue. Harapan ai moga persahabatan kita tak terhenti di sini dan rajinlah update status diri kat sana yer. Safe journey gonna miss u babe....hugs & kisses ♥♥



12 comments:

Nieza said...

bertemu dan berpisah adat manusia kan ayu....insyaAllah yang jauh sekarang dah boleh didekatkan..jauh dimata tapi dekat di FB dan blog...:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tepat sekali k.nieza macam kiter jugak kan mcm dekat jer Finland ngan Japan hikhikhik

Hanis MY said...

berpisah mmg tak best, tapi takpe balik mesia nanti leh jumpa lg...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

insyaAllah itew la yg di harapkan hanis :)

anie,Nagoya said...

ai ada.....tapi jauh le....saat berpisah le tak sanggup.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

no keitai k.anie mmg ai set teman bicara pow...teman yg asyik gelak ketawa ngeh ngeh ngeh :D

ieda said...

dah nak balik mesia ke kawan tuu .. suke nyaaa .. tmpt tanah tumpah darah dik , lain rasanya .. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ieda::arr mlm ni fly...sedey sebab hilang sorang lagik kawan kat nihon nie...tue la best biler leh blk for good nie @____@

Amni said...

sama ngan kak hanis di jepon? wahhh.... ada cakap kat kak hanis... teringin nak p jepon.. huhu...

selamat kenalan dear...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

amni:: dtg la AA ticket murah jer
salam kenal yer...tq singgah :))

Juwita Jamaludin said...

ayu.. awat la kalau kat iphone selalu tak leh nak comment .. tak kuar box ni.. huhuhu.. buka pc baru leh komen...:) rasa sayukan.. moga ida akan tabah dan aiman akan terus mendapat didikan sempurna

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::ingatkan ayu jer yang kena gitew rupanya semua yg pakai iphone ek...sakit haty gak...nk comment kena guna pc gak kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...