♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, May 23, 2011

♥ Bila Chenta ♥


Woot woot n3 hari nie kiter citer pasal artis jepun kejap ek...saja tertarik bila tahu yang Yaguchi Mari former morning musume nie dah kawen dan bila tengok pics dia orang lagi buat ai tertarik. Ada tapi jarang berlaku bila sang somi sangat tinggi manakala sang isteri hanya paras dada. Tapi bile melibatkan hati dan perasaan kekurangan diri pasangan masing-masing kiter boleh terima seadaanya...itulah hakikat magic chenta!


Yaguchi nie jenis yang kecil molek dapat somi yang tinggi macam galah....beza tinggi dia orang 47cm...somi Yaguci ni namanya Nakamura Masaya actor juga kat sini tinggi 192cm...gulp memang tinggi ...si Yaguchi cuma tinggi 145cm.




even si Yaguchi pakai high heels 5 inci pun tak sampai paras bahu Nakamura.

but Yaguchi nie sangat kawaii @___@. anda they look happy together!♥♥



OMG ai dengar rumors kata Ninomiya (Arashi) dating ngan Sazaki Nozomi..alahai both nie memang super kawaii...hope betul la rumor tue sebab both sesuwei gitew.....(ai dah jadi macam wartawan gossip tak bertauliah nie weeee).







8 comments:

anie,Nagoya said...

ingat nak masukkan n3 ni.tp hang lebih cepat.yg menarik sorang tinggi mengalah..sorang lagi kentot.hihihi....comei lak tu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x der la cepat tue...nie news smlm khen hikhik...si yaguchi jenuh sakit tengkuk sebab asyik kena tgk atas jer :-p

sabar bangpek said...

hehe akak tlg jadi mamarazi utk kite.nk tau psl matsumoto jun plaks...ekkekee...eiii xsabonye nk balik nihon bulan depan.....hehehe

Juwita Jamaludin said...

hihi akak ni tahu tgk TV je.. tapi pasal artis2 ni tak tahu.. bila baca entry gni baru tahu.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

matsumoto rite now oke lagik...owh ramai sungguh peminat matsumoto nie ngeh ngeh...blk nihon? wah lama ker?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::tv ayu x perasan bila dia org siar tp news nie ayu baca kat yahoo.jp :D

sitiezahim said...

hihihi dia ni rendah sket dr saya..saya 148 cm..hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hajar x nampak sangat rendah sebab ur husband x galah mcm husband yaguchi nie hikhik....rasa normal tp sebab lelaki tue terlebey tinggi nampak beza sgt @____@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...